Smart Home

Ce este o casa smart home?

Digitalizarea continuă ne face să gândim macro și să fim convinși că răspunsul cel mai performant și mai eficient la problemele tale există.

Ne plac alternativele de ultima generatie pentru sporirea sigurantei, stării de bine și a confortuluisi, de aceea, am creat Smart Home Esho.

 • O casă smart – sau o casă inteligentă – e locuința care îți permite să îi controlezi funcționalitățile de la distanță, prin intermediul aplicațiilor de pe telefon.

Să ai o casă inteligentă echivalează cu existența unui întreg ecosistem, în care toate funcționalitățile casnice sunt conectate la Internet și interconectate între ele, pentru ca mai apoi să fie controlate de către proprietar printr-un simplu click.

Ce înseamnă asta? Că poți aprinde becul de pe telefon și tot așa poți controla și încălzirea, apa caldă, sistemul audio și video sau chiar electrocasnicele.

Conceptul de smart home vine ca o îmbunătățire a locuințelor noastre, menit să ne ușureze și îmbunătățească stilul de viață.

Pentru ca locuința ta să fie acasă cu adevărat, trebuie să comunici cu ea. Și iată că acum poți face asta; doar din câteva click-uri sau comenzi vocale ești mereu conectat la acasă.

Iar noi te putem ajuta.

Avantajele unei case inteligente

Am înțeles, pot aprinde lumina de pe telefon, însă de ce aș face asta? Hai să îți prezentăm câteva dintre avantajele unui sistem smart home:

 • Economisesti timp

Deși poate nu pare, consumăm destul de mult timp făcând lucruri care pot fi automatizate: făcând cafeaua de dimineața, pornind termostatul de fiecare dată când ne întoarcem de la birou, aprinzând becurile de mai multe ori pe zi. Poți economisi timp automatizând aceste sarcini printr-un kit de smart home, astfel că poți porni espressor-ul de cafea încă din pat și poți veni de la birou într-o casă în care deja a pornit căldura.

 • Eficientizezi cheltuielile

Poți seta ca termostatul să se oprească atunci când nu e nimeni în casă, sau ca luminile să se stingă atunci când părăsești camera; acesta lucruri te vor ajuta să micșorezi costurile lunare.

 • Confortul

Vei avea parte de un confort sporit, pentru că poți controla din pat sau de la birou luminile, televizorul, sistemul audio, poți închide și deschide uși direct de pe telefon.

 • Mai mult control și siguranță

Tehnologia caselor smart îți transformă locuința într-una mult mai sigură, pentru că poți controla sistemul de securitate de oriunde ai fi, de pe telefon, iar asta e de mare ajutor mai ales când ești în călătorii și lipsești mai mult timp. Iar dacă ai uitat să încui ușa când ai plecat de acasă, o casă inteligentă va face asta în locul tău.

 • Siguranță în ce privește incendiile/inundațiile

Kiturile smart home detectează din timp dacă există scurgeri de gaze, de exemplu, și opresc automat accesul la gaze, prevenind astfel un dezastru.

 • Timp liber de calitate

O casă smart îți asigură nu doar confort, automatizarea sarcinilor și securitate sporită, ci și un altfel de divertisment; poți controla printr-o comandă vocală tot ce se întâmplă pe televizorul tău, poți primi audio în fiecare dimineață știrile zilei, poți conecta boxele cu asistenții digitali și multe altele.

O casă smart este echivalentul unei persoane care ar fi mereu lângă tine și ar face lucrurile în locul tău; deși este o investiție, pe termen lung vei vedea că economisești nu doar bani, ci și timp – o resursă mult mai valoroasă.

Un kit de casă inteligentă te ajută atât cu automatizarea unor sarcini care consumă timp, însă te învață și să te relaxezi altfel, să ai un confort sporit în propria casă, să simți constant că cineva e atent cu tine și nevoile tale.

Servicii Proiectare

Servicii Instalare

Servicii Smart Home Esho

ESHO e one-stop-shop-ul preferat al celor care vor să să își transforme casa într-un spațiu sigur, ancorat în eleganță și confort, un spațiu care nu doar să răspundă dorințelor, ci să le și întreacă.

Pentru noi confortul e un atribut cheie. Și confortul nu se rezumă doar la cum se simte spațiul, ci si la cum te simți tu. Îmbunătățim stilul tau de viață încă din 2002 și abordăm constant metodele cele mai moderne, astfel încât clienții noștri să se simtă cu adevărat acasă în casele lor.

Am creat Smart Home ESHO întocmai din dorința de a te face să simti confortul la un alt nivel. Pentru că să vii acasă, de la birou, într-o locuință deja călduroasă, să nu te întrerupi din lucrat ca să aprinzi becurile, să nu te ridici de la masa în familie ca să cauți telecomanda sunt lucrurile care fac diferența.

 • Smart Home Esho îți transformă casa astfel încât tu să trăiești așa cum meriți: confortabil și încet, acel slow-living care ne face nu doar mai liniștiți, ci și mai fericiți.

Sisteme Smart Home Esho

Smart Home Esho îți aduce sisteme de securitate pentru casa ta, pentru că acasă trebuie să te simți mereu în siguranță. Chiar și atunci când ești la birou sau în călătorii.

Nu trebuie să te mai îngrijorezi că ai uitat să încui ușa – sistemele de încuietori smart fac asta în locul tău.

Cu un simplu click te-ai asigurat că ai încuiat ușa de la intrare de oriunde ai fi, și ai garanția că locuința ta e în siguranță.

 • Produsele inteligente de securitate Smart Home Esho îți permit să vezi de oriunde ai fi dacă și cine sună la ușă atunci când ești plecat și ești alertat dacă încuietoarea e forțată.

Punem preț la fel ca tine pe siguranța întregii familii, așa că un sistem smart de securitate te va ajuta să fii mereu conectat cu lucrurile care se întâmplă înăuntrul și în apropierea casei tale.

Solutii inteligente pentru iluminat

 • Smart Home Esho îți aduce sistemele inteligente pentru iluminat care să îți facă viața mai bună; fie că vorbim de becuri sau întrerupătoare, ambele pot fi controlate prin telefon sau comandă vocală.

Poți aprinde luminile încă de dinainte de a ajunge acasă și le poți programa astfel să se stingă atunci când nu e nimeni în cameră.

Mai mult de atât, becurile inteligente permit ajustarea luminii în funcție de momentul din zi; seara vei avea parte automat de lumină caldă, ceea ce va contribui la un somn cu adevărat odihnitor.

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Sisteme pentru entertainment

 • O casă confortabilă e o casă în care te simți relaxat și ai parte de divertismentul pe care ți-l dorești.

Dincolo de controlarea televizorului sau boxelor, sistemele pentru divertisment pot contribui la crearea unor rutine zilnice; ți se poate recomanda în fiecare zi câte un film diferit, poți afla cum e vremea fără să cauți pe Internet, poți controla playlist-ul pe care vrei să îl asculți și primești constant recomandări.

Ba mai mult de atât, sistemele de entertainment te pot ajuta chiar și cu meditația ghidată. Toate acestea ca tu să fii cu adevărat relaxat în confortul propriei locuinței. O simplă comandă vocală sau un click pe telefonul inteligent îți transformă casa în sală de cinema sau te transpune la concertul preferat.

Și cu toții merităm asta.

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Solutii inteligente termice

 • Nimic nu face o casă mai confortabilă decât căldura.

În loc să vii iarna de la birou într-o casă friguroasă și să aștepți să se încălzească minute bune, poți porni căldura încă de când ai plecat de la birou, iar când ajungi acasă frigul nu mai e o problemă.

Poți automatiza acest proces și poți programa termostatul inteligent să pornească și să se oprească la anumite ore, iar el poate detecta dacă te apropii de casă prin intermediul aplicației de pe telefon și va porni căldura pentru tine.

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Kit de control & Asistent virtual

 • Smart Home Esho vrea să automatizeze sarcinile simple pentru ca tu să ai mai mult timp pentru tine și cei dragi, pentru lucrurile care contează cu adevărat.

Dacă ai ratat vreodată prognoza meteo de la știrile de dimineață, cu Smart Home Esho nu mai e o problemă; printr-o simplă comandă vocală poți afla orice te interesează, de la cum e vremea la care e ruta cea mai puțin aglomerată pentru drumul la birou.

Poți porni la fel de simplu muzica sau un film, iar ele se vor opri automat (dacă tu vrei asta) când părăsești camera.

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

Iluminat inteligent

O casă inteligentă nu doar că îți amplifică starea de bine și confortul, însă transformă totul într-un proces care se desfășoară de la sine. Ai parte de flexibilitate și familiaritate pentru ca tu să te simți acasă de fiecare dată când intri în casă și e cald, becurile sunt aprinse, ușa se încuie automat și în boxe auzi piesa ta preferată.

Etape

Când poate fi implementat un sistem smart home?

Poți implementa un sistem de casă inteligentă fie în faza de gri, fie când casa e la cheie: toate gadget-urile care îți vor transforma casa în smart home sunt interconectate prin wi-fi și nu implică zidire. Chiar și după ce e finisată și mobilată, orice casă e pregătită să devină inteligentă.

După ce te-ai decis că vrei un smart home, iată care sunt etapele prin care îți materializăm dorințele:

Discuția inițială.

Pentru a-ți transforma casa într-una smart, ne întâlnim inițial la o discuție. Aflăm aici care sunt nevoile tale, ce funcționalități îți dorești și cum te putem ajuta. Povestim și despre bugetul pe care tu ești dispus să îl aloci și identificăm pachetul potrivit pentru tine.

Specialiștii noștri se vor deplasa la spațiul tău pentru a înțelege mai bine nevoile tale.

Urmează să îți facem o vizită ca să vedem casa pe care tu vrei să o transformi în una smart. Aici venim cu soluțiile și sugestiile noastre legate de sistemele pe care ar trebui să le achiziționezi.

Iți transformăm casa în smart home.

În cele din urmă, după ce discutăm despre prețul final, noi venim și îți transformăm casa în smart home. Ultimul pas: te bucuri de confort și siguranță, toate la un loc și controlate direct de pe telefon.

Cat costa o casa Smart Home?

 • Parcă și tu ai vrea să te aștepte casa cu lumina aprinsă, însă înainte de asta vrei să știi cât costă.

Sistemele Smart Home Esho au prețuri variate pentru că depind de funcționalitățile și produsele pe care ți le dorești și combinațiile pe care vrei să le faci.

Prețul unui sistem smart home cu sistem de încălzire și iluminat nu va fi același cu prețul unui pachet care să includă toate celelalte funcționalități.

La Esho construim o casă smart pentru fiecare, indiferent de buget, așa că vom găsi împreună soluțiile optime pentru tine.

Un sistem smart home nu trebuie privit ca pe o cheltuială, ci mai mult ca pe o investiție în confort sporit, timp câștigat și, în timp, bani economisiți.

Proiecte

Slide Bucatarie Slide Bucatarie Slide Bucatarie Slide Bucatarie Slide Bucatarie

Testimoniale