Design interior rezidențial

Prima pagină > Design interior > Design interior rezidențial

Design interior rezidențial

ESHO e one-stop-shop-ul celor care își doresc o amenajare completă, care să le transforme casa în acasă. Amenajăm case și umplem inimi încă din 2005, bazându-ne pe calitate, soluții premium și povești – casele pe care le amenajăm nu au o poveste; casele pe care le amenajăm sunt ele însele o poveste.

Amenajăm apartamente, case, vile, spații rezidențiale indiferent de stilul pentru care optezi (case moderne, case clasice, case futuriste, în stil eclectic sau minimalist), dar mereu fundamentate pe eleganță și bun-gust.

^ Apartamente

ESHO conturează cămine, nu doar locuințe. Indiferent de dimensiunea apartamentului tău sau de felul în care acesta e configurat, vrem să parcurgem alături de tine procesul transformării sale, de la idee la realitate.

X

^ Case

ESHO vrea să transforme orice casă în acasă. Indiferent de dimensiunea casei tale, vrem să parcurgem alături de tine procesul transformării sale, de la idee la realitate.

X

Servicii

Design interior living

Conturăm centrul casei tale într-unul rafinat, și totuși confortabil; indiferent dacă vrei să amenajezi un living la casă sau în apartament, indiferent de spațiul și bugetul pe care îl ai la dispoziție, la ESHO găsim soluții care să răspundă tuturor nevoilor și dorințelor tale.

Fie că vorbim de dormitoarele obișnuite sau de dormitorul matrimonial, vom ajuta spațiul tău să își atingă potențialul maxim. Rezultatul? Un dormitor intim și familiar, un spațiu cald și sigur care să îți reflecte personalitatea.

Design interior dormitor

Design interior baie

Ești omul ocupat, pentru care timpul dedicat relaxării trebuie să fie folosit cu grijă. ESHO îți transformă baia în locul în care de abia aștepți să te relaxezi chiar mai bine decât la spa, pentru că e la tine acasă. Și acasă e întotdeauna mai bine.

Dragostea pentru mâncare trece prin…bucătărie. Mai mult decât spațiul în care gătești și mănânci, bucătăria e locul care vă reunește pe tine și cei dragi la masă, la cafea, la petrecut timp de calitate împreună.

Design interior bucătărie

ONE-STOP-SHOP

ESHO e un studio de design interior care îți oferă soluții complete, astfel că transformăm spațiul de la zero și până la mobilat. Pe lângă proiectarea 2D și 3D a designului interior, suntem o firmă producătoare de mobilă, astfel că vom proiecta și produce împreună mobilierul care va completa spațiul tău rezidențial. Tot noi ne vom ocupa și de planurile electrice, planurile de instalație, project management și urmărirea șantierului. Ție nu îți rămâne de făcut decât să vii într-un spațiu amenajat la cheie, unde ești cu adevărat acasă, un spațiu-poveste.

Echipa

Suntem un studio de design interior și amenajări interioare pentru care pilonul de sprijin este calitate: suntem definiți de lucrurile bine făcute, înrădăcinate în eleganță și confortul fascinant. Echipa noastră e formată din experți cu ani de experiență în domeniu, care se lasă descriși de flexibilitate și soluții premium. Ne adaptăm astfel încât rezultatul final să fie chiar mai bun decât cel la care te-ai așteptat și ne îmbunătățim constant tehnicile de lucru pentru a oferi un produs excepțional.

Serviciile de design interior oferite de designerii de interior ESHO au ca atribute viziunea estetică, funcționalitatea și aspectele tehnice. În toate cele trei domenii, ESHO îți propune o echipă de profesioniști care are același obiectiv ca tine: să te simți bine într-o casă care arată bine.

Etape

Punem preț pe transparență și pe lucruri bine-făcute, de aceea vrem să știi ce etape vom parcurge împreună. În funcție de spațiul tău (casă, vilă, apartament, complex rezidențial) și tipul spațiului (apartament cu trei camere, apartament cu scări interioare, casă cu un etaj, spații open-space), aceste etape pot varia, însă ele sunt doar punctul de pornire în discuția noastră:

Pentru început, are loc discuția inițială.

Îți povestim despre modul de lucru al designerilor de interior ESHO, îți prezentăm proiectele anterioare și îți arătăm modele de produse și stiluri, ca să ne spui ce ți s-ar potrivi.

Deplasarea la spațiul beneficiarului

După ce îți aflăm dorințele, urmează deplasarea la spațiul pe care vrei să îl amenajezi. Aici cunoaștem spațiul și caracteristicile sale și tu ne vorbești despre stilul tău de viață, nevoile și preferințele pe care le ai.

Urmează realizarea releveului

Etapa în care efectuăm măsurători. Ele sunt, ulterior, transpuse în cele mai moderne softuri de design interior. După acest pas, ne spui ce părere ai și vedem clar în ce direcție se va duce spațiul tău. Discutăm despre funcționalități, definim clar stilul de amenajare și îți prezentăm finisajele, materialele, gama de produse. În final, vorbim despre buget.

Prezentarea proiectului 3D

După ce aceste aspecte sunt clarificate, are loc prezentarea proiectului tridimensional. Imaginile fotorealiste îți vor permite să ai o imagine clară asupra amenajării interioare. Îți arătăm mostre de finisaje și textile, după care îți arătăm varianta finală de proiectare, cu date tehnice specifice (dimensiuni și alte specificații).

Oferta financiară

Când ești complet mulțumit de proiectul de design interior, stabilim oferta financiară pentru implementarea proiectului, schițe tehnice, planuri de instalații etc. Și de aici până la casa ta de vis nu mai e mult.

Proiecte

AllLivingDormitorBucatarieBaie

Slide Living Slide Bucatarie Slide Living Slide Dormitor Slide Dormitor Slide Bucatarie Slide Living Slide Bucatarie Slide Living Slide Baie

Slide Living Slide Living Slide Living Slide Living

Slide Dormitor Slide Dormitor

Slide Bucatarie Slide Bucatarie Slide Bucatarie

Slide Baie

Întrebări Frecvente

Te-ai hotărât că vei apela la un serviciu de design interior pentru a-ți amenaja casa, însă ai rămas cu unele nelămuriri? Ca să fie totul cât mai clar, uite răspunsurile la câteva dintre cele mai întâlnite întrebări legate de amenajările interioare:

Cât durează proiectul?

Durata proiectului de design interior variază în funcție de spațiul pe care vrei să îl amenajezi. Timpul aproximativ pentru faza de proiectare a unui apartament mediu (de 200 mp) este cuprins între două săptămâni și o lună. Cu cât spațiul pe care vrei să îl amenajezi este mai extins, cu atât va fi mai îndelungat timpul de realizare a proiectului.

Pot face modificări?

Putem modifica schița și proiectul inițial până ești sigur că îți place rezultatul. Dar suntem încrezători să spunem că nu o să fie nevoie de modificări, pentru că te vom înțelege de la bun început, astfel că rezultatul va fi conform dorințelor tale.

Cât costa un proiect de design interior pentru o casă / apartament?

Banii sunt importanți, de aceea suntem cât se poate de transparenți în ceea ce privește bugetul de care vei avea nevoie. Cu toate acestea, răspunsul potrivit este depinde. Prețul final al unui proiect de design interior depinde de mulți factori: tipul spațiului (casă, vilă cu etaj sau apartament?), dimensiunea spațiului (apartament cu trei camere sau garsonieră?), tipul de mobilier pentru care optezi, dar și finisajele, textilele și decorațiunile.

Fiecare proiect de design rezidențial by ESHO este diferit, bugetele fiind și ele diferite; cu toate acestea, oricine are dreptul să se simtă la locul lui în casa pe care o deține, așa că vom găsi împreună pachetul potrivit ție, nevoilor și bugetului tău.

Cu ce furnizori colaborați?

Colaborăm cu cei mai buni furnizori de pe piață, care rezonează cu tine și vor să îți transforme viziunea în realitate.

Ne îmbunătățim constant tehnicile și produsele cu care lucrăm, astfel ca tu să fii mereu mulțumit.

Eu ce am de făcut? Caut constructori, trebuie să ajut și eu?

După ce proiectul de design interior este finalizat și urmează implementarea, tu nu ai nimic de făcut. Ne vom ocupa de tot, până și de curățenia și aruncarea deșeurilor care rămân în urma amenajării.

Ție nu îți rămâne decât să vii într-o casă complet amenajată, în care până și pernele decorative sunt frumos așezate pe canapea, iar spațiul e bine-definit și creează, în sfârșit, o poveste.

Merită să apelez la un serviciu de design interior?

De ce nu pot face totul singur? Știm sigur că poți, însă întrebarea ar trebui să fie Merită să fac totul singur? Când decizi să pleci pe drumul amenajării interioare de unul singur, vei pierde mult timp, care e prea prețios pentru a fi pierdut.

Făcând totul de unul singur, s-ar putea să pierzi mai mulți bani decât ai câștiga, pentru că nu ai garanția că ai ales oferta cea mai bună. Un studio de design interior îți oferă direcție, iar amenajarea interioară va fi completă, unitară, cu sens, nu va fi făcută pe bucăți.

Testimoniale