Design interior hoteluri

Design interior hoteluri

Dincolo de serviciile oferite, hotelurile atrag prin design, prin propunerea unui concept de amenajare interioară ancorat în estetică deplină. Designul de interior pentru amenajarea unui hotel se fundamentează pe mai mulți piloni: viziune estetică, funcționalitate, confort și siguranță. La ESHO amenajăm încă din 2005 hoteluri inovatoare, ramificate în rafinament funcțional, care generează și transformă experiențe.

Când vorbim despre designul unui hotel, felul în care se vor simți oaspeții primează. Hotelul tău vrea să atragă, să inspire, să devină piesa statement a întregului brand. Iar ca oamenii să-i treacă pragul din nou și să îl recomande mai departe, trebuie să fie încojurați de design care trece dincolo de estetic, generându-le experiența desăvârșită: confortul elegant care creează fascinație.

Servicii

Amenajăm cu bun-gust, încă din 2005, spații hoteliere în întregime – recepție hotel, camere cazare hotel, bucătării hotel, holuri hotel, lobby hotel; punem preț pe valorificarea poveștii nespuse și asigurăm calitate premium atât pentru beneficiari, cât și pentru clienți. Hotelurile pe care le amenajăm la cheie sunt bazate pe fuziuni armonioase între elegant și confortabil, rezistent și estetic, intim și rafinat.

Recepție hotel

Camere cazare hotel

Bucătării hotel

Holuri hotel

Lobby hotel

One-stop-shop

Credem doar în soluții complete, pentru că atunci când e vorba despre cum se simt oaspeții tăi, nu e loc de compromisuri; pentru fiecare proiect de amenajare interioară HoReCa avem grijă ca pardoselile, mobilierul, instalațiile termice și electrice, dar și decorațiunile să fie pe măsura așteptărilor. Amenajarea unui hotel e despre felul în care se vor simți oaspeții tăi – cum vor descrie experiența șederii într-un singur cuvânt? Elegantă, confortabilă, aparte? Noi unim aceste experiențe și le omogenizăm într-una singură: memorabilă.

Echipa

Suntem o firmă de design interior pentru care amenajările hoteliere trec dincolo de estetic, ajungând la experiențe. Într-o eră în continuă mișcare, nu e suficient să oferim experiențe frumoase, motiv pentru care noi garantăm doar experiențe desăvârșite. Designerii de interior ESHO se dizolvă cu totul în puterea amenajărilor complete și complexe: de la personalizarea ideii și până la grija față de subtilitățile detaliilor, conturăm hoteluri vii, care să atragă și să inspire; amenajările noastre interioare se bazează pe garanția calității și a siguranței, pentru că din siguranță se naște confortul.

Suntem în continuă mișcare printre ideile noastre: ne îmbunătățim tehnicile constant, pentru ca fiecare proiect hotelier pe care îl realizăm să fie cel mai bun. Conturăm, încă din 2005, hoteluri ancorate în viziune estetică, hoteluri care propun sentimentul siguranței și apartenenței. Pentru noi, detaliile fine construiesc întregul tablou, motiv pentru care lucrăm doar cu furnizori premium. De la conturarea conceptului și până la implementarea proiectului, asigurăm un flux constant de idei și îmbunătățiri, iar misiunea noastră? Se încheie doar atunci când rezultatul final îți întrece așteptările.

Etape

Hotelul la care ai visat nu se construiește într-o noapte. Însă, dacă împarți călătoria cu experții potriviți, îți garantăm că procesul va fi unul remarcabil. Pentru că ne bazăm pe claritate și transparență, iată care sunt etapele pe care le vom parcurge împreună, pentru ca hotelul tău să prindă contur:

În primă fază, ne întâlnim și discutăm despre ce îți dorești

acum e momentul în care ne spui povestea brandului și ce transmite el, iar la finalul discuției noi deja avem în minte un amalgam de idei. În primă fază îți arătăm proiectele noastre din industria HoReCa și îți răspundem la orice întrebări ai legate de manoperă, game de produse, materiale etc. Discuția inițială e urmată de o vizită la spațiul tău și vorbim despre stiluri de amenajare hotelieră, după care ne ocupăm de realizarea releveului.

În următoarea etapă, ideile noastre și conceptul tău prin contur în imagini 2D și 3D.

Cu ajutorul celor mai performante softuri, vei vedea cum va arăta hotelul tău în detaliu; modificăm proiectul până când ești cu adevărat mulțumit, însă designerii ESHO se vor asigura, încă de la început, că vorbiți aceeași limbă.

În final, îți prezentăm varianta finală de proiectare.

Discutăm despre prețul de implementare, după care ne punem pe treabă. După un șantier care se va întinde pe câteva luni, vei avea un hotel care îți întrece așteptările, fiind elegant și confortabil în aceeași timp, promițând siguranță și deconectare.

Design Interior Hotel – Cum alegem stilul?

Stilul de amenajare interioară a hotelului va fi discutat încă de la începuturile întâlnirilor noastre, când îți vom explica aspectele de care trebuie să ținem cont. Felul în care amenajezi un hotel nu ține doar de preferințele tale, ci și de publicul țintă către care te vei îndrepta și de amplasare – dacă hotelul tău e dedicat celor care au nevoie de cazare în timpul delegațiilor de serviciu, fiind amplasat într-o zonă de birouri, el nu va putea avea aceeași estetică pe care ar avea-o dacă ar fi un hotel dedicat familiilor care își doresc să petreacă timp în natură. Numărul de camere, istoria clădirii, bugetul alocat și întinderea sa spațială sunt alte aspecte de care vom ține cont.

Printre cele mai populare stiluri de amenajare interioară în hoteluri se numără stilurile clasice, minimalist, eclectic și loft, cel din urmă fiind fuziunea între vechi și modern, un stil industrial High Tech. Dincolo de atmosfera pe care vrei ca hotelul tău să o genereze, bugetul e un punct important în alegerea stilului: un hotel în stil minimalist va fi mai accesibil decât unul în stil clasic, care abundă în piese de decor. La fel de importante sunt și piesele de mobilier, textilele și tapițeriile încorporate în design – ele trebuie să fie rezistente, durabile, ușor de igienizat și să aibă diverse proprietăți (antifoc, dacă vorbim de textile); aceste caracteristici ridică prețul final al proiectului, însă garantează siguranță și confort pentru oaspeții tăi.

Proiecte

Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria

Întrebări Frecvente

Pot fi amenajate doar hoteluri de anumite dimensiuni?

ESHO amenajează hoteluri indiferent de dimensiunea lor; fie că vorbim de un hotel luxuriant cu zece etaje sau un hotel intim, de dimensiuni reduse, găsim împreună soluțiile care să se potrivească și stilurile de amenajare care să îmbrace orice spațiu într-o estetică impecabilă.

Cât costă un proiect de amenajare interioară hotel?

Prețul final al proiectului diferă în funcție de mai multe aspecte; pentru că fiecare hotel e unic, nu există două proiecte similare. Însă, atât pentru proiect, cât și pentru implementarea sa, vom discuta încă de la început despre soluțiile optime atât pentru nevoile tale, cât și pentru buget. Indiferent de suma pe care ești dispus să o aloci, vom identifica planurile financiare care se vor plia la perfecție pe cerințele tale.

Trebuie să mă ocup de găsirea construcțiilor, de decorațiuni, textile etc?

Suntem ancorați în puterea soluțiilor complete, motiv pentru care nu va trebui să îți faci griji pentru găsirea construcțiilor sau detaliile finale, cum sunt decorațiunile și textilele. Amenajarea unui hotel e un proces în care tu vii cu viziunea, iar noi o transformăm în realitate; te ținem la curent pe tot parcursul acestui proces, ca să ne asigurăm că ești pe deplin mulțumit.

Pot face modificări proiectului?

Când e în faza de imagine bidimensională/tridimensională, proiectul poate fi modificat; vom face modificările necesare până în punctul în care ești cu adevărat satisfăcut de rezultat. Cu toate acestea, designerii de interior ESHO sunt caracterizați de dorința de a cunoaște omul din spatele brandului, astfel că, încă de la început, vom consolida o relație care ne va permite să știm ce îți dorești, iar modificări ulterioare nu vor fi necesare.

Cât durează un proiect de design interior pentru hotel?

La fel ca aspectul financiar, durata unui proiect de design interior e variabilă. În funcție de amploarea proiectului, poate dura de la 3 săptămâni și până la câteva luni, iar implementarea sa poate ajunge și la un an. Despre aceste aspecte discutăm chiar în primele noastre întâlniri, în funcție de dimensiunea hotelului, stilul de amenajare, materialele folosite etc.

Colaborarea cu o firmă de design interior îți aduce mai mult decât estetica unui hotel: îți aduce claritate, viziune și garanția unui proiect unitar. La ESHO, toate lucrurile își găsesc locul lor. Transformăm hoteluri pentru oameni, pentru a genera trăiri și experiențe; ne fundamentăm munca pe dorința mai binelui, astfel că lucrăm doar cu cei mai buni furnizori de pe piață, care garantează nimic mai puțin decât calitate deplină.

Testimoniale