Proiectare mobilier baie

Prima pagină > Mobilier la comanda > Proiectare mobilier baie

Proiectare mobilier baie

Vrei să te simți în baia ta ca într-un spa de cinci stele sau îți faci griji că nu vei mai rămâne cu spațiu suficient dacă mai adaugi și un dulap pentru prosoape? 

Avem soluții pentru mobila de baie făcută pe comandă pentru orice tipologie și configurație: de la cele cu lavoar cu picior, duș italian și cu cadă jacuzzi, la cele cochete, de apartament sau la cele generoase și luminoase de casă construită pe pământ. 

Băile ESHO înseamnă mobilier personalizat la milimetru, în acord cu dimensiunile spațiului, stilul casei și personalitatea ta. Transformă-ți baia într-o oază de răsfăț cu un decor deosebit și multifuncțional, cu ajutorul mobilierului nostru la care adăugăm sfaturile de amenajare prețioase ce vin spre tine de la echipa de designeri.

Cum lucrăm

 • Consultanță de proiectare

Combinarea corpului lavoarului cu unități laterale, precum ar fi polițe, un cărucior și câteva coșuri montate pe perete îmi vor lăsa suficient spațiu de mișcare? Suntem aici ca să te ajutăm cu o viziune generală a modului în care mobila ta de baie, făcută pe comandă la ESHO, se va încadra nu doar în încăpere, ci și în viața ta. Noi credem că oricine are dreptul la mobilă pe măsura personalității sale. Ne punem la bătaie toate cunoștințele specializate de producție, montaj și design pentru a ajunge la cele mai bune variante de mobilier personalizat. Vei economisi timp, bani și energie, pentru că am gândit totul cât mai accesibil, practic și eficient posibil. Te așteptăm la showroom: tu ne povestești în detaliu ce îți dorești, noi îți spunem cum putem realiza împreună o baie modernă.

 • Măsurători spațiu

Poate cea mai importantă parte a procesului de fabricare a mobilierului este măsurarea. Te ajutăm să stabilești planul spațiului, să efectuezi măsurătorile profesionale necesare. Luăm în calcul toate condiționările posibile, discutăm ce așteptări ai de la mobila ta de baie și schițăm chiar și la fața locului în creion dacă e nevoie.

 • Proiectare mobilă baie

Proiectul de design pe care îl facem pentru tine este o soluție personalizată de configurație, materiale și funcționalități. Avantajul este că, în acest punct o să poți testa dacă mobila pe colț, de exemplu, pe care ți-o dorești, umple spațiul și vine ca turnată. O să poți vizualiza cum va arăta baia – fie că este vintage sau clasică; o să poți să-ți răspunzi la întrebări legate de decorațiuni sau de combinații de culori și finisaje. În acest pas, ideile tale sunt cu un pas mai aproape de realitate.

Programează o întâlnire

În showroomul nostru beneficiezi de consultanță specializată. Ai la dispoziție texturi, materiale, accesorii, mostrare, dar poți admira și corpuri de mobilier sau bai deja amenajate cu mobilă ESHO!

Showroom Pipera

Showroom Cotroceni

Showroom Băneasa

Showroom Văcărești

Avantaje

 • Căutăm întotdeauna să livrăm peste așteptări

De ce? E simplu. Nu știm să lucrăm altfel decât să acordăm atenție dorințelor tale. Deoarece realizăm design la cheie, putem nu doar să te consiliem în detaliu – de la cum trebuie să arate picioarele mobilei de baie sau mânerele – ci și până la bugetare și integrarea aplicațiilor smart. E ușor să faci mobilă de baie pe comandă. E greu, însă, să faci mobilă pentru baia ta de acasă. Iar noi, pentru ca tu să simți acest acasă, suntem dispuși să facem tot posibilul și încă puțin.

 • Te ajutăm să vizualizezi ce îți dorești

Ne place când vii cu temele făcute și știi exact ce îți dorești. Pentru noi este o plăcere să îți transpunem visele într-o randare realistă. Facem împreună schițe și simulări, discutăm și dezbatem, îți facem recomandări avizate venite de la echipa noastră de specialiști în design și producție. Cu ajutorul acestui test-drive al mobilei –  vizualizarea 3D –  te ajutăm să obții astfel o mai bună gestionare a timpului și a bugetului tău.

 • Lucrăm sofisticat și complet

Pentru a face față presiunilor traiului de zi cu zi, te răsfeți în baia ta de tip spa și o lași să își producă efectele magice. Sau, după ce ai terminat curățenia, faci un duș rapid și treci imediat la acțiune. Baia este cheia oricărei case, iar mobila pe care o folosești pentru a o decora capătă o importanță deosebită. Fie că e pe colț, din lemn, din mdf, în stil vintage, gri, albă simplă sau de lux, mobila de baie trebuie să arate sofisticat. E un vibe contagios care se transmite intuitiv și invizibil întregii case. Mobila ESHO pentru baie implică, în egală măsură, cunoaștere științifică și artistică. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării.

 • La cheie înseamnă călătoria de la preț la valoare

Cu ajutorul specialiștilor noștri vei ști ce alegeri să faci. Îți asigurăm consultanță specializată în alegerea pieselor de mobilier și a obiectelor decorative, în alegerea culorilor și texturilor, pentru realizarea mood board-ului și a combinațiilor de culori pentru baie, în realizarea planului de iluminat și în bugetare. Inspirație, confort și eficiență. Lipsa timpului și dificultatea în alegerea materialelor potrivite pentru mobilă în bugetul și în timpul alocat acesteia nu vor fi probleme de care te vei lovi.

 • Responsabilitatea completă e la noi, bucuria absolută e la tine

Fără costuri ascunse, fără discuții cu furnizorii, fără deșeuri și fără posibile daune, fără drumuri obositoare, fără surprize neplăcute. Din momentul în care începem colaborarea, toate cele de mai sus sunt transferate către echipa noastră. În plus, controlăm la milimetru întregul lanț de producție, ceea ce ne dă posibilitatea să venim cu soluții rapide și eficiente pentru orice provocare apărută.

Etape

Etapa de proiectare este partea în care lucrăm împreună. Mobilă pe comandă înseamnă că ascultăm cu atenție ce îți dorești și transpunem tehnic și estetic aceste dorințe. Te ajutăm să iei decizii inspirate vizual, astfel încât să fragmentăm cât mai puțin linia mobilierului. Cum să arate corpurile, ce culoare să aibă mobilieru. Decidem împreună morfologia corpurilor, materialele, funcționalitățile și particularitățile. Decidem materialele și finisajele. Alegem accesoriile suplimentare.

Discutăm și măsurăm profesional

Înțelegem, într-o întâlnire face-to-face, ce îți dorești și măsurăm profesional spațiul, notând condiționările posibile.

Proiectăm 3D

Realizăm o simulare 3D a mobilei de baie și schițe plane în care integrăm module de mobilier, luminile de ambient și eventualele accesorii.

Recomandăm și venim cu soluții

În simulare, folosim soluțiile cele mai potrivite gustului, spațiului și bugetului tău.

Modificăm și ajustăm

Trecem împreună prin proiect și efectuăm modificări dacă este cazul. Vrem să fii 100% fermecat de propunerea noastră.

Intrăm în producție

Odată ce îți dai ok-ul și avem varianta finală a proiectului, acesta pleacă la departamentul tehnic care asigură procesarea corectă a proiectului de în fabrică.

Producția în fabrică

 • Comanda fermă

Ce înseamnă comandă fermă? Dacă te decizi să mergi mai departe alături de noi și să producem noi mobila, semnăm un contract cadru de producție. Putem începe producția doar în baza contractului și după plata unui avans de 65% din valoarea proiectului de baie. După confirmarea plății, proiectul va fi trimis în fabrica noastră pentru a obține Bun de producție.

 • Bun de producție

Proiectul tehnic este înregistrat în fluxul de productie al fabricii. Odată înregistrat, primim Bun de Producție, aceasta fiind data de la care setăm termenul estimativ de livrare. De obicei, producem băile în 8-10 săptămâni, ulterior trecând la montaj.

 • Factura finală

Cu minimum 5 zile înainte de termenul de livrare de la fabrică, emitem către tine factura finală de 35% din valoarea proiectului. Putem respecta termenul de livrare dacă plata se efectuează în fereastra de timp înscrisă pe factură.

 • Cât costă mobila de living făcută la comandă?

Mobila la comandă nu are un preț fix, iar costurile depind așadar de numeroși factori. În primul rând, mobilierul realizat pe comandă presupune ca mobila să fie creată și personalizată în funcție de nevoile și de preferințele tale, așadar, acest aspect va influența prețul. Cu toate acestea, în prețul pe care îl plătești firmei producătoare de mobilă este inclusă consilierea din partea specialiștilor și proiectarea 2D pentru a vedea cum ar arată produsul final. În al doilea rând, designul pe care îl poți realiza cu ajutorul unei firme producătoare de mobilă este unul superior variantelor mass market. În general, firmele producătoare au o gamă largă de materiale, finisaje, culori și concepte din care poți alege și îți poți personaliza astfel mobila după bunul plac.

 • Când sa optez pentru mobilarea băii pe comandă

Mobilierul pe comandă te poate ajuta să răspunzi excelent provocărilor spațiului. Realizand o mobilă de baie pe comandă nu rămâi cu “spații moarte”, mai ales dacă suprafața băii este una foarte mică. Acesta este unul dintre avantajele mobilierului realizat pe comandă: optimizarea perfectă a spațiului de care dispui.

Proiecte

Slide Mobila Baie Slide Mobila Baie Slide Mobila Baie Slide Mobila Baie Slide Mobila Baie Slide Mobila Baie Slide Mobila Baie Slide Mobila Baie Slide Mobila Baie Slide Mobila Baie

Echipa

Ca să faci mobilă ai nevoie de meșteri buni. Ca să faci mobilier pentru acasă ai nevoie de o echipă care lucrează sinergic și se conectează cu tine. Te rugăm să faci cunoștință cu echipa ESHO, cea responsabilă de magia confortului tău.

Testimoniale