Mobilier la comanda

Mobilă la comandă

 • ESHO vine ca o inițiativă cuprinzătoare, care răspunde tuturor cerințelor tale.

Nu doar că îți amenajăm spațiul astfel încât să fie unul familiar și elegant, ci realizăm și mobila care îl va completa.

 • Credem în puterea lucrurilor complet făcute, și, întocmai de aceea, construim atat piese complet inedite, elegante, dar su mobilă clasică sau modernă, după gusturile tale, care să vorbească de la sine.

Vrem să te înconjori de lucruri care să emane bucurie și să te facă să te simți într-un spațiu sigur, fragmentat de eleganță și scăldat în confort.

 • Punem accent pe piese clasice, și totuși moderne și îți oferim o gamă variată de mobilă de bucătărie, mobilă de dormitor, living, baie sau dressing.

La ESHO mizam pe totul acela omogen, pe imaginea de ansamblu – elegantă, modernă, rafinată – dar și scoatem în evidență detaliile care fac din spațiul tău unul personal și confortabil.

 • Realizăm mobilier la comandă care nu doar să răspundă așteptărilor tale, ci să le și întreacă. Tie iti ramane doar sa visezi cat mai sus!

BOGDANA VETEL

PROIECTANT

NICOLETA GRIGORE

PROJECT MANAGER MOBILA

DRAGHICIU VASILICA

COORDONATOR DEPARTAMENT CONTABILITATE

BOGDAN BOROILA

PROIECTANT

MARIA BRASOVEANU

SALES CONSULTANT

NICOLAE RADU

PROJECT MANAGER MOBILA

PETRE BLANARU

PROJECT MANAGER MOBILA

Echipa

Suntem o firmă producătoare de mobilă care pune accent pe oameni, așa că suntem gata să te ascultăm cu adevărat, să îți vedem spațiul și să ne imaginăm împreună cum îl putem pune în valoare.

 • ESHO vine în întâmpinarea ta cu designeri pricepuți și creativi, experți care îți vor materializa visurile și să livreze mobilierul pe comandă pe care ți-l imaginezi.

Punem preț nu doar pe aspect, ci și pe funcționalitate, astfel că vrem să găsim împreună modelele care se vor îmbina armonios cu spațiul tău.

 • Modelele pe care ți le punem la dispoziție se bazează pe creativitate, unicitate, iar mobilierul realizat la comanda ajunge a fi o tușă de originalitate în locuința ta.

Implementarea ideilor noastre se face pe baza soluțiilor premium, astfel că mobilierul tău va fi tușa de originalitate a locuinței, o tușă de rafinament și inedit.

Etape

 • La ESHO tu vii cu dorințele, iar noi le transformăm în realitate.

Pentru un proiect de realizare de mobilier la comandă vom respecta câțiva pași:

Discuție inițială

După ce ne contactezi online, avem o discuție inițială relaxată despre ce presupune colaborarea cu noi. Povestim despre ce îți dorești, despre spațiul pe care îl ai la dispoziție, analizăm detaliile proiectului și îți răspundem la toate întrebările. Realizăm împreună câteva schițe care mai apoi se vor transforma într-un plan.

Transformăm ideea în proiect

După ce ne cunoaștem și povestim, noi deja știm exact ce îți dorești și îți transformăm ideea în proiect. Ne punem pe treabă și realizăm piesele tale de mobilier, fie că vorbim de mobilier pentru o singură cameră, un apartament întreg sau un alt spațiu. În tot acest timp, rămânem aproape de tine și te ținem la curent cu evoluția lucrărilor.

Livrăm si montăm

Venim la tine să îți livrăm și montăm gratuit mobila.

Te bucuri de casă

Și ultimul pas: te bucuri că ești, în sfârșit, acasă. Mobila de calitate pe care ai visat-o încheagă tot spațiul, care pare acum o poveste în care fiecare capitol îl precede armonios pe celălalt. Acum nu îți rămâne decât să te bucuri de confortul și eleganța emanate de mobilierul care îți personalizează întreaga locuință.

Servicii

La ESHO, indiferent de spațiul pe care vrei să îl amenajezi, îți aducem eleganța și confortul pe care îl meriți. Creionam spații familiare, care să te facă să te simți cu adevărat bine, fie că vorbim de case, birouri, spații comerciale, restaurante sau complexuri rezidențiale.

^ Bucatarie

Mobila de bucătărie realizată în fabrica de mobilă ESHO este impecabilă. Dacă e o încăpere din casă care ne inspiră prin fiecare por ideea de curățenie și respirabilitate, aceea e cu siguranță bucătăria.

X

^ Living

Mobila ESHO îți va îmbrăca living-ul într-un strat de eleganță și un aer modern-comtemporan; îți ascultăm și materializăm dorințele și îți transformăm living-ul într-unul aerisit și luminos, în care să te simți relaxat și să ai parte de confort.

X

^ Dormitor

Mobilierul de dormitor pe care îl realizăm se poate descrie drept intim. Atunci când intri în dormitor trebuie să fii întâmpinat de căldură, confort și familiaritate, de sentimentul că aici îți poți reîncărca oricând bateriile.

X

^ Baie

Mobilierul din baie îți va aduce confortul unui salon de relaxare la tine acasă. După orele de muncă, baia trebuie să vină ca o oază de liniște și deconectare totală. Mobilierul de baie este caracterizat, în primul rând, de simplitate și bun-gust. Ne vom juca cu materialele și culorile astfel încât spațiul să devină cum ți-l dorești: poate mai luminos sau mai spațios.

X

^ Birou

Biroul tău e spațiul în care vrei să fii productiv și eficient. Iar noi îți oferim mobilier la fel de eficient, care să răspundă nevoilor tale și să îți sporească ingeniozitatea și creativitatea.

X

^ HoReCa

ESHO îți oferă soluții și dacă îți dorești să mobilezi spații HoReCa sau complexuri rezidențiale și dacă vrei ca afacerea ta să fie caracterizată de unitate și toate lucrurile să se lege armonios între ele.

X

Indiferent de spațiul pe care vrei să îl mobilezi, modelele noastre sunt caracterizate nu doar de eleganță, ci și de funcționalitate.

 • Astfel, ne asigurăm că toate lucrurile își vor găsi locul lor.

Fructificăm fiecare spațiu avut la dispoziție și îl transformăm în cea mai bună versiune a sa.

Proiecte

Slide Mobila bucatarie Slide Mobila Living Slide Mobila Bucatarie Slide Mobila Dormitor Slide Mobilier Dressing Slide Mobilier living Slide Mobilier Dormitor Slide Mobilier Baie Slide Mobilier Hol Slide Mobilier Dulap

Avantaje & Beneficii

Suntem o firmă producătoare de mobilă care pune accentul pe soluții premium, eleganță și transparență, de aceea vrem să știi care sunt beneficiile tale dacă alegi să colaborezi cu noi:

 • Ne pasă de bugetul tău.

Îți oferim produse de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor, dar și bugetului tău. ESHO aduce în casa ta cele mai înalte standarde la prețurile corecte, pentru că indiferent de bugetul pe care ești dispus să îl aloci, meriți un mobilier care să fie conform dorințelor tale.

 • Ne pasă de termenele de execuție.

La ESHO știm că timpul e valoros; de aceea, una dintre pasiunile noastre este respectarea termenelor de execuție și garantăm de fiecare dată livrarea în timp.

 • Ne pasă de ce îți dorești cu adevărat.

Astfel că unul dintre experții noștri va lucra personal cu tine pe tot parcursul proiectului, ca să te ajute să găsești combinațiile, materialele, modelele potrivite cerințelor tale.

 • Mai mult de atât, ESHO pune preț pe calitate.

Îți oferim servicii complexe pentru rezolvarea eficientă a proiectelor; firma producătoare de mobilă ESHO are toate instrumentele necesare pentru ca proiectul tău să se materializeze: debitare și cantuire PAL, MD, router CNC și altele.

Îți oferim transport și montaj gratuit, pentru ca tu doar să privești cum ideea ta devine realitate.

Testimoniale