Design interior

Ce inseamna design interior

Dincolo de înfrumusețarea spațiului în care locuiești sau lucrezi, designul interior e menit să te facă să te simți într-un anumit fel.

La finalul zilei, locul în care ești s-ar putea să facă diferența, așa că la studioul de design ESHO dăm viață unui spațiu dedicat nevoilor tale; generăm idei și îți materializăm împreună visurile, totul ancorat în eleganță și confort.

 • Designul interior este atât despre cum arată o încăpere, cât și despre cum te face să te simți.

Esteticul se îmbină armonios cu familiaritatea și confortul, iar așa ia naștere sentimentul că ești la locul tău.

ESHO duce ideea de design interior la rangul de apartenență – un spațiu îți aparține ție în aceeași măsură în care tu îi aparții lui.

Suntem o firmă de design interior axată pe omogenitate și amenajarea unui spațiu complet, unitar, un întreg. Îți oferim servicii complete de design interior și amenajări interioare fie că vorbim despre apartamentul tău din centrul Bucureștiului, fie că vorbim despre un lanț de cafenele în inima țării.

 • Tu vii cu viziunea și dorințele, iar noi le transformăm în ceva palpabil.

ROBERT SARBU

ARHITECT-DESIGN INTERIOR

SANDA BLANARU

SENIOR PROJECT MANAGER

ANTONIA LINSTARF

ARHITECT DESIGN INTERIOR
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este esho-echipa-single-graphic-min.png

BUCUR VALENTIN

PROJECT MANAGER MOBILA
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este esho-echipa-single-graphic-min.png

GEORGETA RADU

PROJECT MANAGER MOBILA
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este esho-echipa-single-graphic-min.png

LAURA RAILEANU

MANAGER ACHIZITII & MARKETING
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este esho-echipa-single-graphic-min.png

Echipa

Suntem o echipă tânără și ce facem noi e să transpunem visuri în realitate. ESHO adună la un loc cei mai pricepuți designeri de interior care contribuie la conturarea spațiului tău indiferent de cerințe.

Designerii noștri trec de limitele celor patru pereți pe care orice spațiu îi impune și ajung mai departe de atât: la ce înseamnă spațiul pentru tine și cum îl putem transforma în ceva mai bun, mai cald, mai productiv.

 • Din 2005 înfrumusețăm spații și umplem inimi: despre asta e vorba în echipa ESHO.

Designerii noștri aduc bunul-gust, eleganța, clasicul îmbinat cu un strop de modern, familiaritatea și confortul în locuința ta.

Ne descriu mobilitatea, flexibilitatea, calitatea și dorința de a face lucrurile cum trebuie.

Ducem la maximum potențialul fiecărui spațiu, transformându-l într-unul elegant și rafinat, dar care e sinonim cu sentimentul de familiaritate, confort și apartenență. Indiferent de serviciile de design interior de care ai nevoie, indiferent de stiluri și arhitectură, ESHO va răspunde cerințelor tale, ba chiar va face mai mult de atât.

 • La noi, fiecare casă are omul ei.

Etape

După ce ne contactezi vom trece împreună prin câteva etape pentru a-ți materializa visurile.

Pentru început, avem discuția inițială cu beneficiarul.

Îți vom prezenta maniera în care lucrăm, o să îți povestim despre alte proiecte realizate de designerii noștri, discutăm despre produsele disponibile și stiluri de design interior, vorbim în linii mari despre ce înseamnă arhitectură și design. Tezaurizăm toată această primă discuție înspre a vedea ce îți dorești în mod concret și cum te putem ajuta cât mai eficient.

Urmează deplasarea la spațiul beneficiarului.

Reprezentanții ESHO te vor însoți în locul pe care vrei să îl amenajezi. Astfel ne vom familiariza cu spațiul și vom înțelege mai ușor nevoile și dorințele tale.

Realizarea releveului este etapa în care vom realiza măsurătorile necesare, pe care le vom prelucra ulterior în softuri de specialitate.

După ce realizăm releveul ne vom întâlni din nou pentru a discuta detalii mai clare legate de viziunea și cerințele tale; vom povesti despre stilul tău de viață și necesitățile tale, iar discuția va trasa idei despre gama de produse, preferințele în materie de finisaje, stilul de decorare etc. Tot în acest punct vom discuta și despre prețuri.

Penultima etapă este prezentarea proiectului 3D.

Cu ajutorul unor softuri specializate, vei putea avea o imagine vizuală clară și realistă a proiectului de amenajare. În această etapă vorbim concret și despre culorile, materialele, produsele propuse, iar acum se pot face modificările considerate necesare, astfel ca beneficiarul să fie mai mult decât mulțumit de alegerile studioului de design.

În final, urmează prezentarea variantei finale de proiectare.

În acest punct proiectul este conturat clar, clientul având la dispoziție imagini tridimensionale ale spațiului amenajat și putem discuta despre ultimile modificări. Tot în această etapă se stabilește și oferta financiară finală pentru materializarea proiectului.

Servicii

La ESHO, indiferent de spațiul pe care vrei să îl amenajezi, îți aducem eleganța și confortul pe care îl meriți. Creionam spații familiare, care să te facă să te simți cu adevărat bine, fie că vorbim de case, birouri, spații comerciale, restaurante sau complexuri rezidențiale.

Locuințe

 • La ESHO oferim servicii de amenajare pentru locuințe, fie că vorbim de case, garsoniere sau apartamente de orice dimensiune.

Transformăm orice casa în acasă și conturăm pentru tine un spațiu intim, în care să te simți în siguranță. Indiferent că ai nevoie de design interior pentru living, bucătărie, indiferent dacă apartamentul tău are dimensiuni generoase ori este unul mai mic, vom găsi soluțiile pentru ca tu să fructifici din plin spațiul și să te bucuri cu adevărat de el. Acasă e locul în care vrei să te întorci mereu, așa că împreună construim acel acasă care să răspundă tuturor nevoilor și dorințelor tale.

 • Dacă vrei să remodelezi fața birourilor tale, conturăm împreună un spațiu plin de vitalitate, care să inspire productivitate și să conducă spre rezultate eficiente.

Biroul nu e doar locul în care muncești – e locul în care cunoști oameni, experiențe, noțiuni, dar, poate mai important de-atât, e locul în care te cunoști pe tine și pe cei cu care lucrezi. E locul în care generezi idei și creezi ecou, iar ca asta să se întâmple trebuie să simți cu adevărat că aparții acelui loc.

Birouri

Horeca

 • ESHO îți oferă servicii de amenajare interioară și pentru domeniul de activitate HoReCa, astfel că poți concretiza ideile tale despre cum ai vrea să fie arate afacerea ta.

Plăsmuim împreună spațiul care să răspundă cerințelor tale și așteptărilor clienților tăi.

 • Vibrația familiarității și eleganța contemporană a diverselor stiluri de amenajare interioara le aducem și în complexurile rezidențiale – ne definește dorința de a presăra confort elegant; amenajările interioare ESHO îmbinand intimitatea cu exclusivitatea și soluțiile premium.

Complexuri rezidențiale

Indiferent de spațiul pe care vrei să îl amenajăm împreună, noi vom aduce cât mai aproape de tine confortul, căldura, sentimentul unui spațiu complet și sigur în care te simți cu adevărat bine.

Proiecte

Slide Living rezidential Slide Living Apartamente Slide Living rezidential Slide Bucatarie apartament Slide Showroom
Delta City
Slide Showroom
Delta City
Slide Showroom
Delta City
Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria

Cat costa un proiect de design interior?

 • Acum ai în minte ce ai vrea, te-ai gândit până și la texturile materialelor și la culori, dar de costat…cât costă?

Știm că bugetul poate fi cel care îți dă planurile peste cap.

Dar visurile tale nu pot să fie năruite din cauza banilor – îți vom contura casa visurilor tale indiferent de buget, astfel că vom găsi împreună planul potrivit pentru tine.

 • Prețurile pot varia în funcție de finisajele pe care le alegi, de materialele din care e făcută mobila, calitatea parchetului, gresiei, faianței și…lista nu se oprește aici.

Designerii noștri de interior vor să te ajute să faci cele mai bune alegeri pentru bugetul tău. Construim împreună un plan care să îți satisfacă dorințele, dar care să se încadreze totuși în preț.

Știm că poate părea mai ușor să încropești și să alegi să faci lucrurile singur, separat, însă pe termen lung s-ar putea ca asta să fie o cheltuială și mai mare.

 • Un studio de design știe cum să gestioneze achizițiile astfel încât să fie toate în buget, chiar dacă poate părea o sumă mai mare la început.

În final, să apelezi la un studio de design interior nu e o cheltuială, ci mai cu seamă o investiție: investești în calitate și în garanția unui proiect care va arăta uniform, închegat, un proiect în care toate lucrurile vor fi la locul lor și vor avea sens.

Avantaje & Beneficii

De ce să lucrezi cu ESHO, one-stop-shop – studio de design interior și amenajări:

 • Datorită softurilor noastre specializate ai posibilitatea de a vedea tridimensional proiectul înainte ca acesta să fie realizat; așa pot fi efectuate schimbări la care poate înainte nu te-ai fi gândit;
 • Echipa noastră e caracterizată de dinamism și flexibilitate, astfel că te vom înțelege cu adevărat și înainte să îți construim spațiul vom construi o relație cu tine;
 • Vei economisi timp și bani, întrucât noi vom propune soluțiile tehnice pe șantier;
 • Vom optimiza cantitatea de materiale necesare pe șantier;
 • Bugetul tău, prioritatea noastră – acesta e controlat strict, cumpărăturile făcându-se pe bază de deviz;
 • Îți metamorfozăm spațiul într-unul cu adevărat personalizat, totul în decursul unui proces simplu, care să nu îți dea ție bătăi de cap, pentru că știm că timpul tău e valoros.

Testimoniale