Proiectare mobilier living

Prima pagină > Mobilier la comanda > Proiectare mobilier living

Proiectare mobilier living

Dacă te-ai blocat în cum să integrez șemineul electric, ce combinații de culori sunt potrivite unui living mic sau mare sau cum se întreține mobila din mdf, ai ajuns în locul potrivit. Facem mobilă pentru living, pe comandă. Da, atât pentru acel living pe care îl visezi de mult timp, cât și pentru cel pe care nu reușești încă să îl vizualizezi: de la consultanță și până la proiectare, producție, transport și montaj, livingurile ESHO înseamnă mobilier personalizat la milimetru, în acord cu dimensiunile spațiului, stilul casei și personalitatea ta.

Cum lucrăm

 • Consultanță de proiectare

Noi credem că oricine are dreptul la mobilă pe măsura personalității sale. Materiale, design, culori: dacă ești indecis asupra acestora, ne punem la bătaie  experiența și cunoștințele! Împreună vom ajunge la cele mai bune variante de mobilier personalizat. Vei economisi timp, bani și energie, pentru că am gândit totul cât mai accesibil, practic și eficient posibil. Te așteptăm la showroom: tu ne povestești în detaliu ce îți dorești, noi îți spunem cum putem realiza împreună o camera de zi modernă.

 • Măsurători spațiu

Poate cea mai importantă parte a procesului de fabricare a mobilierului este măsurarea. Te ajutăm să stabilești planul spațiului, să efectuezi măsurătorile profesionale necesare. Luăm în calcul toate condiționările posibile, discutăm ce așteptări ai de la mobilă ta de sufragerie și schițăm și la față locului în creion dacă e nevoie.

 • Proiectare mobilă living

Cum o mâncare bună începe cu o rețetă corectă, la fel se întâmplă și cu mobilierul. Preluăm schița în creion și colegii noștri designeri o transpun în 3D, cu ajutorul softurilor specializate. Ce ne dorim să reții este că proiectul de design este o soluție personalizată de configurație, materiale și funcționalități pentru mobilierul tău. O să poți vizualiza cum arată mobila ta de living – fie că e modernă sau clasică; o să poți să îți răspunzi la întrebări legate de decorațiuni sau de combinații de culori, În acest pas, ideile tale sunt cu un pas mai aproape de realitate.

Programează o întâlnire

În showroomul nostru beneficiezi de consultanță specializată. Ai la dispoziție texturi, materiale, accesorii, mostrare, dar poți admira și corpuri de mobilier sau livinguri deja amenajate cu mobilă ESHO!

Showroom Pipera

Showroom Cotroceni

Showroom Băneasa

Showroom Văcărești

Avantaje

 • Căutăm întotdeauna să livrăm peste așteptări

De ce? E simplu. Mobilierul de living poate fi din pal, mdf lucios sau mdf mat, furniruit, chiar mdf vopsit sau mdf frezat, cu uși batante sau glisante (din sticla sau placate cu oglinda), sertare, rafturi, solutii de depozitare sau polițe, în combinații de materiale, culori, texturi; însă starea de acasă are o singură rețetă: o obții doar dacă îți pasă și te implici. Iar noi ne implicăm. Complet. Principalul nostru atu constă în atenția pe care o acordăm dorințelor tale. Pentru a satisface orice exigență, echipa noastra de arhitecți, designeri, montatori, tâmplari, account manageri este la dispoziția ta pentru servicii complete de consiliere.

 • Te ajutăm să vizualizezi ce îți dorești

Și nu doar pentru că arzi de nerăbdare, ci și pentru că vrei să verifici cât de fezabile sunt ideile, dacă într-adevăr, odată transpuse într-o randare realistă, sunt la fel de atrăgătoare ca în imaginația ta. Schițele și simulările sunt gata în câteva zile, pe când modificările asupra mobilierului pot fi anevoioase și costisitoare. De aceea, cu vizualizarea 3D a mobilierului te ajutăm să obții astfel o mai bună gestionare a timpului și a bugetului tău.

 • Lucrăm sofisticat și complet

Mobilă cu șemineu încorporat, suspendată, pe colț, cu birou încorporat, clasică, simplă, mică, vintage, modulară, baroc, alb cu gri: toate par opțiuni fascinante, nu? Îți asigurăm consultanță specializată în alegerea pieselor de mobilier și a obiectelor decorative, în alegerea culorilor și texturilor, pentru realizarea mood board-ului și a combinațiilor de culori pentru living, în realizarea planului de iluminat și în bugetare. Inspirație, confort și eficiență – da, toate deodată, pentru că mobila ESHO pentru living implică, în egală măsură, cunoaștere științifică și artistică. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării.

 • La cheie înseamnă călătoria de la preț la valoare

Încercăm, în fiecare zi, prin produsele și serviciile pe care le oferim, să îmbunătățim și să înfrumusețăm viața familiilor clienților noștri, prin găsirea celor mai potrivite soluții de amenajare, de proiectare sau de montaj.  Cu ajutorul specialiștilor noștri vei ști ce alegeri să faci. Lipsa timpului și dificultatea în alegerea materialelor potrivite pentru mobilă în bugetul și în timpul alocat acesteia nu vor fi probleme de care te vei lovi.

 • Responsabilitatea completă e la noi, bucuria absolută e la tine

Din momentul în care începem colaborarea, devenim responsabili de întregul flux de proiect. Controlăm întregul lanț de producție – de la consultanță la ultimul șurub din montaj – ceea ce ne dă posibilitatea să venim cu soluții rapide și eficiente pentru orice provocare apărută. Beneficiul tău? Nici nu o să simți că ai mobila de sufragerie în lucru.

Etape

Etapa de proiectare este partea în care lucrăm împreună. Mobila pe comandă înseamnă că ascultăm cu atenție ce îți dorești și transpunem tehnic și estetic aceste dorințe. Te ajutăm să iei decizii inspirate vizual, astfel încât să fragmentăm cât mai puțin linia mobilierului. Cum să arate corpurile, ce culoare să aibă mobilierul. Decidem împreună morfologia corpurilor, materialele, funcționalitățile și particularitățile. Decidem materialele și finisajele. Alegem accesoriile suplimentare.

Discutăm și măsurăm profesional

Înțelegem, într-o întâlnire face-to-face, ce îți dorești și măsurăm profesional spațiul, notând condiționările posibile.

Proiectăm 3D

Realizăm o simulare 3D a mobilei de living și schițe plane în care integrăm module de mobilier, luminile de ambient și eventualele accesorii.

Recomandăm și venim cu soluții

În simulare, folosim soluțiile cele mai potrivite gustului, spațiului și bugetului tău.

Modificăm și ajustăm

Trecem împreună prin proiect și efectuăm modificări dacă este cazul. Vrem să fii 100% fermecat de propunerea noastră.

Intrăm în producție

Odată ce îți dai ok-ul și avem varianta finală a proiectului, acesta pleacă la departamentul tehnic care asigură procesarea corectă a proiectului de în fabrică.

Producția în fabrică

 • Comanda fermă

Ce înseamnă comandă fermă? Dacă te decizi să mergi mai departe alături de noi și să producem noi mobila, semnăm un contract cadru de producție. Putem începe producția doar în baza contractului și după plata unui avans de 65% din valoarea proiectului de living. După confirmarea plății, proiectul va fi trimis în fabrica noastră pentru a obține Bun de producție.

 • Bun de producție

Proiectul tehnic este înregistrat în fluxul de productie al fabricii. Odată înregistrat, primim Bun de Producție, aceasta fiind data de la care setăm termenul estimativ de livrare. De obicei, producem livingul în 8-10 săptămâni, ulterior trecând la montaj.

 • Factura finală

Cu minimum 5 zile înainte de termenul de livrare de la fabrică, emitem către tine factura finală de 50% din valoarea proiectului. Putem respecta termenul de livrare dacă plata se efectuează în fereastra de timp înscrisă pe factură.

 • Cât costă mobila de living făcută la comandă?

Mobila la comandă nu are un preț fix, iar costurile depind așadar de numeroși factori precum:

 1. materiale, finisaje, accesorii, existența unor materiale combinate, cu inserție de geam, spre exemplu, cu mânere lucrate manual
 2. dimensiuni – cu cât suprafața pe care vrei să o mobilezi este mai mare, cu atât mai costisitoare va fi mobila
 3. tipologie de mobilier – de exemplu, mobila de bucătărie este foarte compartimentată și mai complexă. De asemenea, setul de mobilă poate fi mai complicat și în funcție de spațiul avut în vedere și de arhitectura interioară.
 4. durata de execuție: dacă un proiect este urgent și îl vom prioritiza, costurile cresc
 • Când sa optez pentru mobilarea livingului pe comanda

Mobilierul pe comandă te poate ajută să răspunzi provocărilor spațiului sau unei arhitecturi prețioase. Dacă locuiești, de exemplu, într-un apartament la mansardă, atunci vei avea provocări în a găsi mobilier care să se potrivească 100%. În aceeași măsură, dacă vrei să amenajezi un living într-o casă veche, cu arhitectură neo-clasică sau neo-românească, va trebui, mai întâi, să armonizezi vizual interiorul și exteriorul si să creezi mobilierul care să pună în evidență valoarea arhitecturală a întregului spațiu. La polul opus, dacă locuiești într-un apartament chic, dar nu foarte generos ca spațiu, mobila pe comandă te poate scăpa de stresul de a căuta configurații de corpuri care să fluidizeze interiorul.

Așadar, unul dintre răspunsuri ar fi atunci când spațiul de care dispui nu suportă soluții mass-market.

Proiecte

Slide Mobila Living Slide Mobila Living Slide Mobila Living Slide Mobila Living Slide Mobila Living Slide Mobila Living Slide Mobila Living Slide Mobila Living Slide Mobila Living Slide Mobila Living

Echipa

Ca să faci mobilă ai nevoie de meșteri buni. Ca să faci mobilier pentru acasă ai nevoie de o echipă care lucrează sinergic și se conectează cu tine. Hai să faci cunoștință cu echipa ESHO, cea responsabilă de magia confortului tău.

Testimoniale