Design interior cafenele

Design interior cafenele

Prima cafenea din Lume datează de acum 300 de ani; atunci, conceptul desemna locurile în care scriitorii și intelectualii vremii dezbăteau idei și dezvoltau procesul creativ. Astăzi, cafenelele nu mai sunt doar despre scriitori, însă un lucru a rămas similar: cafenelele adună oameni înspre a împărtăși trăiri, sentimente sau informații. Dincolo de bucuria de a savura o cafea de specialitate, o cafenea oferă pretextul conectării și socializării, propune energie, reîncărcare și armonie. Dincolo de ce servești la cafenea, la fel de important e cum te simți acolo. Iar aici intervine psihologia designului interior.

ESHO e o firmă de design interior care realizează amenajări la cheie pentru industria HoReCa, transformând cafenele încă din 2005. Conturăm spații care provoacă la inspirație, socializare, productivitate sau relaxare în funcție de nevoile beneficiarilor, însă indiferent de amenajarea interioară pe care o realizăm, între proiectele noastre există mereu un punct comun: pasiunea pentru eleganță confortabilă și stare de bine prin design.

Servicii

Design interior cafenele

Designul interior conturează atmosfera din orice cafenea, pub sau ceainărie. Felul în care arată un loc îi determină pe clienți să revină, să petreacă mai mult timp, să recomande. Din acest punct de vedere, designul interior este parte integrantă a strategiei de marketing. Amenajăm cafenele ancorate în bun-gust care sunt definiția spațiilor primitoare și confortabile, iar proiectul nostru de design interior propune doar soluții complete.

Astfel, vom alege împreună piesele de mobilier, corpurile și instalațiile de iluminat, instalațiile termice și electrice, până și obiectele de interior. Tu vii cu viziunea și povestea, iar noi le transformăm în realitate, pentru ca designul interior final să fie unic, desăvârșit, ancorat în funcționalitate și viziune estetică.

Cum alegem stilul de amenajare?

Dacă spațiul tău va fi făcut de la zero, în primele noastre întâlniri îți oferim consultanță pentru a stabili cel mai important aspect: direcția. Iar pentru ca asta să se întâmple, cafeneaua ta trebuie să aibă un stil de amenajare adecvat, la care vom ajunge împreună în funcție de preferințele tale. Ca să conturăm stilul de amenajare, trebuie să ai în minte scopul cafenelei tale:

^ Cafeneaua Cofetărie

Cafenelele care reunesc în jurul unei mese membrii familiei, în duminicile de primăvară. Dacă vizualizezi asta cu ochii minții, vei vedea că imaginația te poartă către o cafenea shabby-chic, clasică sau în stil franțuzesc. Cafenelele-cofetării se pliază cel mai bine pe stilurile diafane și moderne, care îmbie la visare și momente relaxante.

X

^ Cafenelele de co-working

Cafenelele în care există prize pentru fiecare masă, iar clienții sunt adesea însoțiți de laptopul pe care își fac treaba. Cele mai multe cafenele de co-working adoptă un design modern, poate chiar industrial.

X

^ Cafeneaua vieneză

Cafeneaua clasică, în care clienții vin spre a-și savura cafeaua preferată; împărțită de cele mai multe ori în diferite zone (zone de lounge, unde sunt doar canapele) și zona în care există și mese, pentru a fi toate gusturile mulțumite

X

^ One-stop-shop

Indiferent de stilul de amenajare pentru care optezi, produsul final va fi unul unitar, uniform, care va avea sens; vom alege împreună soluțiile optime pentru care cafeneaua ta să fie un spațiu confortabil și elegant, dar care să rămână încuibat în funcționalitate și ergonomie.

X

Echipa

ESHO e o firmă de design interior care are rolul de one-stop-shop favorit al celor ancorați în estetică și viziune. Încă din 2005 echipa noastră de designeri realizează, coordonează și implementează proiecte de HoReCa menite să transforme conceptul în cea mai bună versiune a sa, pentru că suntem conștienți de psihologia designului. Punem preț pe felul în care clienții se simt atunci când îți trec pragul, pe comportamentele și trăirile pe care spațiul le generează. Căutăm balansul, intimitatea și armonia omogenizate într-un produs elegant și unic, care să spună de la sine povestea brandului tău.

Lucrăm cu cei mai buni furnizori de pe piață și nu ne oprim decât când atingem perfecțiunea; avem garanția calității, iar soluțiile noastre sunt premium, dedicate beneficiarului modern, care vrea mai mult de la spațiul său. Punem accent pe detalii care fac diferența și ne lăsăm definiți de spațiile noastre care înglobează, la un loc, estetica absolută, funcționalitatea, confortul și starea de bine.

Etape

Stadiul de proiect

După ce ne cunoaștem, vorbim despre stiluri, prețuri și scopuri – suntem alături de tine încă de la început pentru genera ecou în brandul tău. Stabilim împreună stilul de amenajare potrivit și direcția cafenelei, după care perfectăm la maximum detaliile pentru ca tu să fii mulțumit.

Stadiul de conturare

După ce avem o direcție clar conturată asupra proiectului, transpunem viziunea în imagini bidimensionale și tridimensionale; cu ajutorul softurilor moderne pe care le utilizăm, vei vedea exact felul în care va arăta cafeneaua ta și putem modifica până în punctul în care proiectul corespunde cu viziunea ta.

Stadiul de implementare

După ce proiectul de design interior corespunde așteptărilor tale, punem în mișcare ideile și viziunea, iar alături de cei mai buni constructori, furnizori și colaboratori de pe piață construim cafeneaua la care ai visat.

Întrebări Frecvente

Ce aduce în plus o firmă de design de interior?

Dincolo de viziunea estetică pe care o are, un designer de interior pune preț pe detaliile care, poate, la primă vedere, nu ți s-ar părea chiar relevante; de exemplu, pereții albi arată bine în locuințe, însă fac cafenelele să arate ieftin. În aceeași notă, o pardoseală nepotrivită nu va rezista nici câteva luni unui flux mediu de clienți, motiv pentru care parchetul laminat e alegerea potrivită. Astfel de detalii subtile fac diferența și sunt aspecte de care nu trebuie să te îngrijorezi atunci când alegi să colaborezi cu o firmă de design interior.

Cât costă un proiect de design interior pentru o cafenea?

Bugetul e un aspect important, care va fi stabilit încă din primele întâlniri. Cu toate acestea, putem vorbi de buget de abia după ce cunoaștem spațiul și aflăm care e stilul pe care îl vom aborda și finisajele pe care le vom folosi. Indiferent de bugetul pe care îl ai, vom lucra împreună pentru a găsi soluțiile optime pentru cafeneaua ta – adaptate atât nevoilor, cât și bugetului tău.

Cât va dura proiectul de design interior pentru o cafenea?

În funcție de dimensiunea cafenelei și cerințele tale, timpul de livrare al unui proiect de design interior e variabil; el se poate întinde de la trei săptămâni până la câteva luni. În funcție de caracteristicile amenajării, spațiul va fi remodelat complet între 10 săptămâni și 10 luni. Cu toate acestea, arhitecții și designerii de interior ESHO îți garantează livrarea produsului final în cel mai scurt timp posibil. Pentru că știm că ești la fel de nerăbdător ca noi.

Testimoniale