Despre noi

ESHO, fascinația confortului

The One-stop-shop Home créateur

ESHO. Am pornit la drum acum 20 de ani și am ajuns one-stop-shop-ul favorit al celor care își doresc o amenajare completă, la cheie, indiferent de buget și de resurse, dar întotdeauna cu bun-gust și elegantă.

ESHO s-a transformat, de-a lungul anilor, de la un producător de mobilă la un conglomerat full-service, de proiectare, amenajări și decorațiuni, al cărui obiectiv este să traseze coordonatele unui stil de viață modern, elegant, strălucitor și ancorat în estetică și viziune.

Conceptul ESHO:
One-stop-shop
Home créateur

Cine suntem?

Suntem o echipa tânăra și entuziastă, dar cu o experiență vastă în retail, hotărâtă să înfrumusețeze cât mai multe spații. Am pornit la drum în 2002 și am devenit, de-a lungul anilor, cunoscuți drept one-stop-shop-ul amenajărilor luate de la 0.

Viziunea ESHO este de a contura un stil de viață înrădăcinat în bun-gust și în materializarea visurilor clienților noștri prin mobilitate, flexibilitate, calitate și convingerea că soluția potrivită pentru tine există, doar trebuie accesată. Și pentru aceasta am creat ESHO.

Misiunea ESHO

Cultura noastră se bazează pe inspirație, energie, entuziasm, apropiere și o atitudine întreprinzătoare.

  • Gândim macro.
  • Abordăm orice proiect cu promisiunea viziunii și a eleganței.
  • Livrăm întotdeauna peste așteptări.
  • Suntem fascinați de confort.

Acasă sau la birou, confortul are același impact: dă o stare de bine, de libertate, de siguranță, de firesc, de complet, de luminos și de elegant.

Ne place confortul și suntem în permanenta căutare a unor noi metode mai bune de a face lucrurile, iar viziunea noastră este să amenajăm spații care fascinează, captează atenția și sporesc starea de bine.

Parteneri ESHO

Pentru a obține calitatea superioara lucrăm cu parteneri de încredere.