Proiectare mobilier bucatarie

Prima pagină > Mobilier la comanda > Proiectare mobilier bucatarie

Proiectare mobilier bucătărie

Bucătăria este sufletul oricărei case, centrul de comandă, locul unde ne refugiem la final de zi și de unde ne începem diminețile. Iar dacă puterea îi este atât de mare, cum să rămână neatinsă de magia ESHO și de mantia confortului?

Bucătăriile ESHO înseamnă mobilier făcut la comandă, personalizat la milimetru, în acord cu dimensiunile spațiului, stilul casei și personalitatea ta.

Serviciile noastre de consultanță și de proiectare mobilă de bucătărie personalizată sunt sinonime cu inspirația și entuziasmul. Avem convingerea că soluția potrivită pentru tine există! Avem capabilitățile de a transforma din vis în realitate acea bucătărie în care te vezi chiar acum cu ochii minții!

Cum lucrăm

De 25 de ani producem mobilă pentru piața din România. Proiectul tău ajunge în mâinile celor mai talentați specialiști ai lemnului. Controlăm întregul proces de realizare a mobilei pe comandă, ceea ce ne da posibilitatea să asigurăm un standard excepțional de calitate și o comunicare deschisă și eficientă cu tine.

 • Consultanță de proiectare

Materiale, feronerie, design, culori. Plecăm de la o idee și construim împreună: visul tău, touchul nostru. Te așteptăm la showroom: tu ne povestești în detaliu ce îți dorești, noi îți spunem cum putem realiza împreună o bucătărie de film.

 • Măsurători spațiu

Te ajutăm să stabilești planul spațiului, să efectuezi măsurătorile profesionale necesare și să observi din timp orice tip de condiționare tehnică, astfel încât bucătăria ta viitoare să vină ca turnată.

 • Proiectare bucătărie

Proiectul de design este o soluție personalizată de configurație, materiale și funcționalități pentru mobilierul tău de bucătărie.

Programează o întâlnire

Vino la unul din showroom-urile noastre ca să discutăm despre noua ta bucătărie:

Showroom Pipera

Showroom Cotroceni

Showroom Băneasa

Showroom Văcărești

Avantaje

 • Căutăm întotdeauna să te facem să spui WOW!

Mobilă noastră de bucătărie e gândită în așa fel încât să contureze un cămine, nu doar o locuință. Ne punem amprenta pe întreg proiectul și venim cu soluții premium sau de affordable luxury care creează fuziune între cum arată și cum se simte bucătăria ta.

 • Te ajutăm să vizualizezi ce îți dorești

Obții o mai bună gestionare a timpului și a bugetului tău. Plătind un serviciu de proiectare ai șansa să vezi cât de bune sunt ideile tale, înainte că producția să fie demarată. Poți verifica din start fezabilitatea ideilor cu ajutorul programelor de design folosite de echipa noastră. Schițele și simulările sunt gata în câteva zile, pe când modificările asupra mobilierului pot fi anevoioase și costisitoare.

 • Lucrăm sofisticat

Inspirație, confort și eficiență – da, toate deodată. Venim cu soluții elegante pentru probleme complexe. Punem preț pe confort elegant, iar mobila de bucătărie ESHO implică, în egală măsură, cunoaștere științifică și artistică. Este rezultatul experienței designerilor, experienței de producție și de amenajare.

 • La cheie înseamnă călătoria de la preț la valoare

Cu ajutorul specialiștilor nostri vei ști ce alegeri să faci. Astfel, vei evita situația dezastruoasă în care soluții nepotrivite te împing la investiții ulterioare. Poate că mobila noastră de bucătărie nu este ieftină, dar vei vedea curând valoarea lucrului cu o echipă de specialiști dedicați: un risc mai mic al investiției tale.

 • Responsabilitatea completă e la noi, bucuria absolută e la tine

Comunicarea ulterioară procesului de planificare o facem noi. Coordonăm cu acuratețe procesul de fabricare a mobilei tale de bucătărie direct în fabrica noastră. Ne asigurăm că fiecare tâmplar care va lucra blatul sau scaunul îți va înțelege dorințele. Suntem capabili să generăm planuri rapide și soluții valide, bazate pe expertiza noastră de 25 de ani, în orice situație imprevizibilă, astfel încât tu să te bucuri cu adevărat de frumoasa călătorie a mobilării casei tale fix așa cum îți dorești.

Etape

Indiferent de stilul de mobilă de bucătărie ales sau de felul în care spațiul este configurat, parcurgem alături de tine procesul transformării sale, de la idee la realitate. Încă din 2005 venim cu soluții premium pentru ca tu să te simți cu adevărat acasă în casa ta, iar proiectele noastre de mobilă sunt înrădăcinate în rafinament și bun-gust, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Discutăm și măsurăm profesional

Înțelegem, într-o întâlnire face-to-face, ce îți dorești și măsurăm profesional spațiul, notând condiționările posibile.

Proiectăm 3D

Realizăm o simulare 3D a mobilei de bucătărie și schițe plane în care integrăm module de mobilier, electrocasnice și luminile de ambient.

Recomandăm și venim cu soluții

În simulare, folosim soluțiile cele mai potrivite gustului, spațiului și bugetului tău.

Modificăm și ajustăm

Trecem împreună prin proiect și efectuăm modificări dacă este cazul. Vrem să fii 100% fermecat de propunerea noastră.

Intrăm în producție

Odată ce îți dai ok-ul și avem varianta finală a proiectului, acesta pleacă la departamentul tehnic care asigură procesarea corectă a proiectului de în fabrică.

Producția în fabrică

 • Comanda fermă

Ce înseamnă comandă fermă? Dacă te decizi să mergi mai departe alături de noi și să producem noi mobilă, semnăm un contract cadru de producție. Putem începe producția doar în baza contractului și după plata unui avans de 50% din valoarea proiectului de bucătărie. După confirmarea plății, proiectul va fi trimis în fabrica noastră pentru a obține Bun de Producție.

 • Bun de producție

Proiectul tehnic este înregistrat în fluxul de productie al fabricii. Odată înregistrat, primim Bun de Producție, aceasta fiind data de la care setăm termenul estimativ de livrare. De obicei, producem bucătăriile în 8-10 săptămâni, ulterior trecând la montaj.

 • Factura finală

Cu minimum 5 zile înainte de termenul de livrare de la fabrică, emitem către tine factura finală de 50% din valoarea proiectului. Putem respecta termenul de livrare dacă plata se efectuează în fereastra de timp înscrisă pe factură.

 • Cât costă o mobilă de bucătărie la comandă?

Costul unei bucătării realizate la comandă poate fi influențat de mai multe variabile:

 1. Stilul, finisajele, electrocasnicele pentru care ai optat
 2. Existența unor limitări tehnice sau de spațiu
 3. Implicarea unei echipe de designeri sau nu
 4. Existența unor relații bine consolidate dintre producător și furnizori
 5. Producția mobilei este făcută de cel cu care lucrezi sau la rândul lui externalizează

Proiecte

Slide Mobila bucatarie Slide Mobila bucatarie Slide Mobila Bucatarie Slide Mobila bucatarie Slide mobila bucatarie Slide Mobila bucatarie Slide Mobila bucatarie Slide Mobila bucatarie Slide Mobila bucatarie Slide Mobila bucatarie

Echipa

Suntem one-stop-shop-ul celor care vor o amenajare interioară la cheie, ancorată în eleganță și soluții premium, iar designerii de interior ESHO sunt profesioniști care se lasă descriși de proiectele lor.

Cu viziune creativă și ochi orientat către detalii tehnice, echipa ESHO poate realiza orice tip de mobilier, astfel încât să ai acea bucătărie la care ai visat, dar pe a cărei realizare nu ți-ai imaginat-o.

Tu vii cu dorința, iar echipa ESHO o transformă în realitate, totul pe un fond de materiale de cea mai înaltă calitate și tehnicile cele mai moderne. Astfel să conturează un proces în care tu ești actorul principal și dictezi direcția în care vrei să meargă mobila ta. Echipa de designeri ESHO nu se limitează la a crea case. ESHO creează fascinație.

Testimoniale