Amenajari interioare

Servicii

ESHO e o firmă de amenajări interioare care oferă serivicii complete pentru renovarea spațiului tău, indiferent dacă vorbim de case, apartamente, spații comerciale sau birouri. Tu ne spui de ce serviciu ai nevoie, iar noi venim cu soluții premium. Iată ce îți oferă ESHO:

Suntem o firmă de design interior axată pe omogenitate și amenajarea unui spațiu complet, unitar, un întreg. Îți oferim servicii complete de design interior și amenajări interioare fie că vorbim despre apartamentul tău din centrul Bucureștiului, fie că vorbim despre un lanț de cafenele în inima țării.

Ne ocupăm de reconfigurarea tabloului electric, sisteme de sonorizare și montaj pentru aparate digitale, montare spoturi, prize, verificare instalații.

îți oferim montaj pentru orice tip de pardoseală.

GANDES CRISTIAN

PROJECT MANAGER AMENAJARI
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este esho-echipa-single-graphic-min.png

CIOCAN COSTEL

ASISTENT MANAGER AMENAJARI
Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este esho-echipa-single-graphic-min.png

ESHO are capabilitatea de a materializa de la zero orice idee, orice trend.

Echipa

ESHO e o firmă de renovare și amenajare care îți oferă soluții complete la probleme complexe.

Venim cu materiale premium, tehnici moderne și experți care îți vor transforma ideile în realitate. Suntem tineri și dinamici, iar ce ne recomandă este experiența pe piață încă din 2005, de când renovăm case și facem oameni fericiți, fiind one-stop-shop-ul preferat al celor care își doresc o amenajare completă.

Indiferent dacă ai nevoie de servicii de amenajare interioară pentru apartament, casă, spațiu comercial sau birou, ESHO are soluția optimă pentru tine.

Îți transformăm spațiul într-unul care să emane confort, eleganță și siguranță, totul conform dorințelor tale.

  • Tu vii cu viziunea, iar echipa noastră de designeri îți aduce rezultatul.

Etape

După ce ne contactezi vom trece împreună prin câteva etape pentru a-ți materializa visurile.

Pentru început, ne întâlnim să discutăm în linii mari ce îți dorești.

Aici îți vorbim și despre modul nostru de lucru, materialele pe care le folosim și soluțiile premium pe care le abordăm. Îți răspundem la toate întrebările legate de manoperă, stiluri, game de produse, materiale și texturi disponibile. Tot aici îți arătăm și alte proiecte pe care designerii noștri le-au realizat și venim cu idei și recomandări pentru amenajarea interioară a spațiului tău.

Specialiștii noștri se vor deplasa la spațiul tău pentru a înțelege mai bine nevoile tale.

Adaptăm ce am discutat la prima întâlnire, iar mai apoi realizăm releveul – după ce vom avea măsurătorile necesare, le vom transpune digital cu ajutorul softurilor cele mai performante.

Ne întâlnim din nou să discutăm detalii tehnice.

Funcționalități, stiluri de amenajare, stilul de viață, nevoile la care trebuie să răspundă amenajarea interioară, preferințe în materie de finisaje și materiale, zona de influențe pe care să o aibă spațiul – modern, clasic, rustic?

Urmează prezentarea proiectului 3D.

Proiectul capată contur sub forma unor poze tridimensionale; astfel, ai posibilitatea să vezi cum va arăta spațiul tău și dacă ai vrea să faci anumite modificări.

În ultimă fază, îți prezentăm varianta finală de proiectare.

Povestim despre produsele pe care le-am ales și alte specificații tehnici, iar în final discutăm despre prețul implementării proiectului. Și, cel mai important – pleci de la noi mulțumit, știind că amenajarea interioară va duce la un rezultat complet, unitar, un spațiu confortabil și elegant, renovat cu ajutorul soluțiilor premium de care dispunem.

Proiecte

Slide Living Slide Bucatarie Slide Bucatarie Slide Dormitor Slide Hol Slide Living Slide Bucatarie Slide Living Slide Living Slide INTRARE Slide LIVING Slide LIVING Slide DORMITOR Slide DORMITOR

Avantaje & Beneficii

Ești aproape hotărât, dar parcă ai nevoie de încă un impuls să ne alegi? Iată câteva avantaje pe care le ai dacă alegi ESHO pentru serviciile de amenajări interioare:

  • Punem preț pe calitate.

ESHO îți garantează servicii complete și soluții premium; echipa noastră e formată din specialiști din domeniu, iar la noi lucrările nu se termină până când nu e totul perfect. Aspirăm întotdeauna la mai mult și lucrăm minuțios până când totul e cum ar trebui să fie.

  • Punem preț pe timp.

Ne respectăm întotdeauna timpul de livrare, pentru că vrem ca baia, bucătăria, biroul, livingul, restaurantul sau cafeneaua ta să fie așa cum ți-ai dorit într-un timp optim. La noi toate lucrurile se rezolvă la timpul lor – și acum e timpul ca spațiul tău să treacă printr-o renovare de calitate, ca să devină cu adevărat familiar și vibrant.

  • Punem preț pe preț.

Să apelezi la ESHO nu e o cheltuială, ci o investiție. Îți promitem prețuri corecte pentru serviciile tale, iar din pachetele noastre îl poți alege pe cel care ți se potrivește. Indiferent de buget, oricine merită să se simtă acasă, să se bucure de confort, de siguranță și să știe că și-a găsit locul. Nu cheltuiești, ci investești în confort, siguranță, în soluții moderne și în starea ta de bine.

  • Punem preț pe servicii complete.

Suntem o firmă de amenajări interioare care îți garantează servicii complete. După ce renovarea va fi finalizată, noi ne ocupăm debarasarea deșeurilor și curățenie.

Ție nu îți rămâne decât să te bucuri de confort și eleganță, de sentimentul că ești, în sfârșit, unde trebuie să fii.

Testimoniale