Design interior case

Design interior case

ESHO vrea să transforme orice casă în acasă. Indiferent de dimensiunea casei tale, vrem să parcurgem alături de tine procesul transformării sale, de la idee la realitate. Amenajările noastre sunt ancorate în eleganță și bun-gust și conturăm case moderne, futuriste, case clasice sau eclectice – indiferent de ce îți dorești, noi facem să se întâmple.

Suntem un studio de design interior care transformă case încă din 2005, iar pentru noi cuvântul-cheie e calitatea. Lucrăm cu furnizori premium, iar soluțiile pe care le abordăm sunt moderne și înrădăcinate în realite. Firma de design interior ESHO creează conexiuni între cum este și cum se simte casa ta, ba mai mult: cum te faci pe tine să te simți. Suntem descriși de eleganța confortului și rafinamentul familiar și ne îmbunătățim constant ca să facem lucrurile și mai bine.

ESHO răspunde nevoilor tale și îți întrece așteptările, fie că vorbim de realizarea unui proiect sau implementarea acestuia; ne ocupă de design interior pentru case și vile, indiferent de stilul pe care îl preferi: case clasice, minimaliste, case în stil eclectic, modern sau tradițional. Esho conturează case vii, pline de vibrație, care să te reprezinte cu totul.

Echipa

Designerii de interior ESHO sunt experți care se lasă caracterizați de proiectele de până acum. Specialiști cu simt estetic și tehnic, designerii noștri sunt alături de tine pe tot parcursul drumului către casa de vis. Credem în dorințele tale, așa că nu ne vom opri decât atunci când ești mulțumit cu adevărat. Suntem o firmă de design interior care pune accent pe oameni, așa că rămânem conectați cu tine pe toată durata realizării și implementării.

ESHO pune preț pe calitate, creativitate și funcționalitate. Fiecare proiect de-ale noastre este unul diferit, însă în fiecare dintre ele se regăsesc aceste trei atribute. Suntem one-stop-shop-ul favorit al celor care își doresc o amenajare completă, la cheie, o amenajare care să emane confort. Acesta e al patrulea atribut care ne descrie – confortul care vibrează, confortul care atrage, confortul ca un magnet. Parte din firescul zilnic, confortul ne face fericiți. Iar asta vrea să transmită mai departe ESHO, prin fiecare casă construită.

Etape

Pentru ca vila sau casa ta să capete formă, vom parcurge împreună o serie de etape (ele pot să difere de la proiect la proiect, însă în general etapele sunt asemănătoare):

Măsurători și discuții

După ce discutăm și știm ce îți dorești, venim să îți vedem casă. Analizăm camerele, configurația și dimensiunea.

Planuri tehnice de ansamblu

Realizăm releveul și vorbim și despre detalii. Îți dorești un living open-space? Sau poate vrei un living cu scară interioară?

Conceptul de amenajare

Designerii ESHO îți vor arăta mai apoi imaginile bidimensionale și tridimensionale cu spațiul tău, cu detalii din fiecare cameră; vei vedea cum vor arăta livingul, baia, dormitoarele, holurile, și stabilim detaliile pentru demararea proiectului.

Finisaje

Următoarele aspecte pe care le discutăm țin de tavane, corpuri de iluminat și conceptul personalizat – adică gama cromatică unitară pe care o vei alege.

Schițele de implementare

Un pas tehnic, în care vom realiza schița pentru echipa de șantier – detalii despre finisaje, sugestii pentru placarea pereților, scafele pentru tavane și altele.

Mobilierul

Decidem și achiziționăm împreună piesele de mobilier care vor completa casa ta; aici avem în vedere și tot ce înseamnă canapele, perdele, covoare etc). Acum e momentul în care trebuie să știi exact ce și câte dulapuri vrei, gândindu-te practic la depozitare și spațiul funcțional pe care îl ai.

Șantierul

Aici ne apucăm de treabă, fiind pasul care tranzacționează ideea spre rezultat.

Instalarea

Șantierul e gata, mobilierul instalat, perdelele la locul lor, ție nu îți rămâne decât să așezi hainele în dulapuri și să te bucuri de noua ta acasă. Acum, casa ta creează, în sfârșit, fascinație.

Servicii

Pentru ca tu să ai parte de o experiență desăvârșită, firma de design interior ESHO îți oferă soluții complete de amenajare interioară pentru casă sau vilă:

^ Consultanță

îți oferim consultanță pentru ca tu să înțelegi exact care sunt nevoile tale și ale spațiului pe care îl ai, și stabilim împreună soluțiile potrivite.

X

^ Proiectare 2D & 3D

Așa vei avea șansa să vezi spațiul tău tridimensional, ca să îți poți da seama dacă ceva nu ți se pare la locul lui sau ai vrea alte modificări

X

^ Proiectare de mobilier

ESHO este și o firmă producătoare de mobilă, ceea ce înseamnă că lucrăm împreună la proiectarea pieselor tale de mobilier, pentru ca ele să se potrivească cu tine și cu spațiul pe care îl ai la dispoziție.

X

^ Decorare

Studioul de design interior ESHO se ocupă și de aspectele ce țin de montajul faianței și gresiei, parchetului, dar și de decorarea finală. Ție nu îți rămâne decât să te muți în noua casă și să te bucuri din plin de ea.

X

^ Coordonare lucrări

Lucrăm împreună și pentru a proiecta planurile electrice și planurile de instalații.

X

One-stop-shop

Proiecte

Slide Casa Aerocity Slide Casa Aerocity Slide Vila H Slide Penthouse
Iancu Nicolae
Slide Penthouse
Iancu Nicolae
Slide Penthouse
Iancu Nicolae
Slide Vila H Slide Vila Matei Milo Slide Penthouse
Iancu Nicolae
Slide Penthouse
Delta City

Întrebări Frecvente

Ai vila sau casa la dispoziție, te-ai decis că vrei o schimbare, dar în continuare ai nelămuriri. Îți aducem răspunsuri la cele mai întâlnite întrebări despre colaborarea cu o firmă de design interior pentru proiectul unei case:

Cât durează proiectul?

În funcție de spațiul pe care îl amenajezi, timpul de proiectare și implementare poate să difere. Ambele pot dura, în total, între șase și 24 de luni. Știm, e nevoie de răbdare, dar merită.

Pot face modificări dacă nu îmi place primul proiect?

Proiectul poate fi modificat până când ne apucăm de implementare; poți veni oricând cu sugestii, pentru că ne dorim ca vila sau casa ta să iasă fix așa cum ți-ai dorit.

Trebuie eu să caut materiale, furnizori, constructori? 

Unul dintre avantajele colaborării cu o firmă de design interior este acela că niciunul dintre aceste aspecte nu ține de tine; ESHO se ocupă de tot ce înseamnă găsirea celor mai buni furnizori și cei mai pricepuți constructori.

Cât costă un proiect de design interior pentru casă?

Răspunsul este depinde. Nu putem să îți dăm un răspuns mai concret, pentru că prețul final depinde de o serie de aspecte: dimensiunea casei (vrei să amenajezi o casă mică, o vilă, o vilă cu etaj?), numărul de camere care intră în amenajare (vrei o amenajare completă, sau vrei un proiect de design interior pentru living, pentru bucătărie, pentru dormitoare?), mobilierul folosit (vrei mobilă din lemn masiv?), dar și ultimile finisaje.

Ce trebuie să știi e că nu trebuie să fii restricționat de buget. Oricine merită o casă în care să fie acasă, așa că vom găsi împreună pachetul de design interior care să ți se potrivească nevoilor și bugetului tău. Mai mult de atât, să apelezi la o firmă de design interior nu e o cheltuială, ci mai degrabă o investiție: investești în calitate, în bun-gust și în garanția unui proiect unitar.

Cu ce furnizori colaborați?

Colaborăm cu cei mai buni furnizori de pe piață. Suntem descriși de calitatea lucrurilor pe care le facem, așa că ne-am ales cei mai buni furnizori care pot răspunde cerințelor noastre.

Merită să apelez la o firmă de design interior pentru casă?

Răspunsul este cu siguranță da. Cheia către o casă sau o vilă care să fie un tot unitar trece prin colaborarea cu un studio de design interior. Nu numai că toate piesele vor fi legate între ele, însă te vei lipsi de grija căutării furnizorilor sau constructorilor. Știm că poate părea mai simplu să te ocupi singur, însă vei consuma timp prețios; în schimb, un designer de interior are viziunea estetică necesară și știe de la început ce ți s-ar potrivi și unde poate găsi oferta cea mai bună, raportat la calitate-preț. O firmă de design interior te ajută să faci ordine în dorințe și nevoi, dar și să îți dai seama altfel de lucrurile pe care le vrei în casa ta. Economisești timp și energie și câștigi garanția unei case care e fix cum ți-ai dorit: echilibrată, confortabilă, elegantă și unitară. ESHO creează case cu sens.

Testimoniale