Design interior birouri

Design interior birouri

Amenajarea biroului trece dincolo de granițele esteticului, provocarea fiind mai degrabă amenajarea unui birou care să arate bine și în care să se muncească bine. Amenajăm birouri și clădiri de birouri care, dincolo de viziunea estetică, sunt menite să crească eficiența și implicarea celor alături de care lucrezi. Credem în munca eficientă și în importanța spațiului și suntem specializați în amenajări de birouri care provoacă: la muncit mai bine și mai sănătos, la generat idei și creat ecou.

ESHO e firma de design interior favorită celor care își doresc birouri armonizate cu personalitatea brandului, dar și cu nevoile angajaților. Viziunea noastră asupra birourilor se schimbă, pentru că avem așteptări mai mari de la spațiul în care ne desfășurăm activitatea. Designul interior potrivit acționează ca motivație exterioară pentru sporirea eficienței, fiind cadrul ideal în care poți munci nu mai mult, ci mai bine.

La ESHO, ne axăm pe spații care să reflecte personalitatea brandului; conturăm birouri confortabile, îmbrăcate în finisaje și texturi premium și fundamentăm spații care să încurajeze productivitatea. Trecem dincolo de așteptări: creăm spații de neuitat care să inspire.

Servicii

Amenajările interioare pentru birouri capătă astăzi un sens mult mai extins, astfel că oferim soluții complete pentru spațiile tale:

Amenajare birouri
Birouri manageriale
Clădiri de birouri

Amenajare sală de conferință
Spații office

Amenajare recepție office

Amenajare spații comune pentru servirea mesei și spații de relaxare

Amenajare spații tehnice și camere server

Amenajare zone de intrare

Amenajarea biroului trece dincolo de granițele esteticului, provocarea fiind mai degrabă amenajarea unui birou care să arate bine și în care să se muncească bine. Amenajăm birouri și clădiri de birouri care, dincolo de viziunea estetică, sunt menite să crească eficiența și implicarea celor alături de care lucrezi. Credem în munca eficientă și în importanța spațiului și suntem specializați în amenajări de birouri care provoacă: la muncit mai bine și mai sănătos, la generat idei și creat ecou.

Echipa

Designerii ESHO sunt specializați în amenajări de birouri, fie că vorbim de clădiri clasice sau hub-uri moderne; dincolo de anii de experiență care îi recomandă, designerii de interior ESHO sunt definiți de dorința mai binelui: clădim birouri care te fac să muncești mai bine, să fii cu adevărat eficient și să înțelegi nevoile angajaților și clienților tăi. Designul interior e artificiul necesar care sporește productivitatea și care îți oferă direcție în activitatea ta. Într-un spațiu în care te simți bine, muncești și mai bine.

Ne îmbunătățim constant tehnicile de lucru, pentru a duce fiecare proiect de amenajare la potențialul său maxim. Umplem spații. Le ancorăm în eleganță, bun-gust și funcționalitate, trei coordonate care nasc eficiență și creativitate.

Valorificăm spațiul în mod diferit; biroul înseamnă deconectare de la realitate pentru a te conecta cu cea mai bună versiune a ta. Indiferent dacă vinzi, creezi, gestionezi sau implementezi, biroul e locul în care devii o anexă a potențialului tău, care lucrează prin tine. Iar designerii de interior ESHO scot la suprafață, prin designul potrivit, tot ce are potențialul tău mai bun. Creăm, încă din 2005, spații care inspiră și generează flux constant de idei, colaborări, interacțiuni cu sens.

Etape

Suntem fascinați de procesul prin care un birou capătă contur. Îți prezentăm etapele pe care le vom respecta pentru a contura spațiul la care ai visat, însă acestea pot varia: la noi, fiecare om are biroul lui. Iar cum nu există doi oameni identici, nu există nici două proiecte similare, fiecare având cerințe și nevoi diferite.

Conturăm împreună conceptul

Acordăm ideii tale o viziune. Vorbim despre idei și posibile soluții, ne cunoaștem și îți cunoaștem spațiul, dar și nevoile pe care le ai de la acesta.

Mai apoi, transpunem în plan 2D, bidimensional, o primă variantă de amenajare a spațiului. Vei vedea cum va arăta biroul tău în linii macro.

Urmează analizarea imaginilor 3D

Analizarea imaginilor tridimensionale, când ai posibilitatea să vezi cum va arăta spațiul tău până la cele mai subtile detalii. Softurile noastre sunt cele mai moderne, asigurând o relație de 1:1 între imagine și realitatea ulterioară.

Definitivăm schițele și stabilim detaliile tehnice

Urmează etapa în care definitivăm schițele pentru execuție și stabilim detaliile tehnice, dar și alte informații exacte; acesta e primul pas înspre transpunerea proiectului tău în realitate.

Finisaje și mobilier

În final, discutăm despre finisaje și mobilier, în funcție de bugetul pe care îl stabilim încă de la început, după care trecem la treabă. Conturăm un birou care să te facă pe tine și pe angajații tăi să faceți același lucru.

Proiecte

Slide Showroom Delta City Slide Showroom Delta City Slide Showroom Delta City Slide Showroom Delta City Slide Showroom Delta City Slide Showroom Delta City Slide Showroom Delta City Slide Showroom Cortina
Academy
Slide Showroom Cortana
Academy
Slide Showroom Cortina
Academy

Întrebări Frecvente

Punem preț pe claritate, de aceea am alcătuit o listă cu cele mai întâlnite întrebări despre amenjările birourilor, alături de răspunsurile care înlătură orice nelămurire:

Dacă îmi amenajez biroul cu ajutorul unei firme de design interior, cum voi ști că rezultatul final va avea o tușă personală?

Birourile pe care le conturăm sunt ramificate în personalizare deplină; ascultăm cu adevărat dorințele beneficiarului, astfel că spațiul final va avea amprenta personalității brandului. Vizualizăm spațiul în care tu ai deveni cel mai eficient și i-ai motiva și pe ceilalți să fie. Apoi îl transformăm în realitate.

Cât costă să amenajez un spațiu comercial?

La ESHO știm că banii contează. Dar nu vrem să facem din asta o corvoadă, astfel că vom găsi soluțiile adaptate atât nevoilor, cât și bugetului tău. Stabilim, încă de la început, un buget care să fie confortabil pentru tine. Și rămânem în buget. Prețul final diferă în funcție de dimensiunea spațiului și de cerințele de personalizare, însă suntem deschiși spre a găsi soluții optime, care să ți se potrivească.

Cât costa un proiect de design interior pentru un spațiu comercial?

Banii sunt importanți, de aceea suntem cât se poate de transparenți în ceea ce privește bugetul de care vei avea nevoie. Cu toate acestea, răspunsul potrivit este depinde. Prețul final al unui proiect de design interior depinde de mulți factori: dimensiunea spațiului, tipul de mobilier pentru care optezi, dar și finisajele, textilele și decorațiunile.

Ce face în plus o firmă de design interior pentru un birou sau o clădire de birouri?

Designul de interior face mai mult decât să creeze estetică: provoacă sentimente, generează idei, conduce la discuții proactive. O firmă de design interior aduce omul potrivit în spațiul potrivit. Dincolo de unitatea estetică pe care o aduce, un designer de interior știe că birourile sunt mai mult de atât: sunt spații de lucru individuale sau comune care trebuie să fie funcționale, optimizate industriei și care să permită circularea fluxului de idei. Conturăm spații care aduc performanță ridicată și eficiență reală, spații în care nu trebuie să se muncească mai mult, ci mai bine.

Cât durează un proiect de design interior pentru un spațiu comercial?

În funcție de mai multe aspecte, durata proiectului poate dura între trei săptămâni și câteva luni. Dimensiunea spațiului e aspectul care face diferența, întrucât un birou de 150 mp va fi mai rapid de amenajat decât unul de 700 mp. Cu toate acestea, designerii noștri de interior asigură timpul de livrare cel mai scurt.

Trebuie să găsesc constructori, furnizori, să fiu prezent pe șantier, să mă ocup de instalații?

Tu nu trebuie să te ocupi de nimic, cu atât mai puțin de găsirea constructorilor, furnizorilor sau obținerea actelor necesare. Pentru noi primează importanța serviciilor complete, iar asta înseamnă că aspecte precum găsirea constructorilor, furnizorilor și asigurarea instalațiilor termice și electrice nu face parte din grijile tale.

Testimoniale