Proiectare mobilier copii

Prima pagină > Mobilier la comanda > Proiectare mobilier copii

Proiectare mobilier copii

Mobilierul pentru camera copiilor sau a adolescenților este una dintre cele mai frumoase și interesante provocări prin care poți trece. Fie că urmează să ai un copil și ești în plină organizare a unui spațiu special, frumos și comod, fie că ai mai mulți copii de sexe diferite pe care trebuie să îi mulțumești sau un adolescent cu personalitate și cu gusturi foarte bine definite, suntem aici ca să te ajutăm.

Avem experiență de 25 de ani în fabricarea mobilei pe comandă, avem o rețea întreagă de furnizori și colaboratori și o echipa bine-pregătită de designeri gata să te ajute în construirea mobilierul perfect pentru camera celor mici.

Cum lucrăm

 • Consultanță de proiectare

Noi credem că oricine are dreptul la mobilă pe măsură personalității sale. Mai ales cel mic! Camera copilului este un loc de vise, fantezii, deci este important să fie comodă și să stimuleze dorința de a cunoaște lumea înconjurătoare. Ne punem la bătaie toate cunoștințele specializate de producție, montaj și design pentru ajunge la cele mai bune variante de mobilier personalizat. Am gândit totul cât mai accesibil, practic și eficient posibil, dar și distractiv, astfel încât cel mic să simtă că face parte din această poveste interesantă din care se va alege cu o cameră magică. Vă așteptăm la showroom: ne povestești în detaliu ce îți dorești, iar noi îți spunem cum putem realiza împreună o cameră de zi modernă. 

 • Măsurători spațiu

Poate cea mai importantă parte a procesului de fabricare a mobilierului este măsurarea. Te ajutăm să stabilești planul spațiului, să efectuezi măsurătorile profesionale necesare. Luăm în calcul toate condiționările posibile, discutăm ce așteptări ai de la mobila ta de baie și schițăm chiar și la fața locului în creion dacă e nevoie.

 • Proiectare mobilă copii

Până nu vezi, nu ai de unde să știi cât de bine va ieși, nu? De aceea, cu ajutorul randărilor 3D, realizăm pentru tine proiectul de mobilier – o soluție personalizată de configurație, materiale și funcționalități. Poți să te convingi dacă varianta inițială de împărțire a spațiului pentru camera celui mic a fost cea mai fericită alegere sau dacă e nevoie să revenim asupra acesteia, mai ales dacă ai un spațiu restrâns și trebuie să mulțumești un băiețel și o fetiță. Avantajul este că, în acest punct, echipa te poate ajuta și cu răspunsuri la întrebări legate de decorațiuni sau de combinații de culori și finisaje. În acest pas, ideile tale sunt cu un pas mai aproape de realitate.

Programează o întâlnire

În showroomul nostru beneficiezi de consultanță specializată. Ai la dispoziție texturi, materiale, corpuri de mobilier ESHO!

Showroom Pipera

Showroom Cotroceni

Showroom Băneasa

Showroom Văcărești

Avantaje

 • Căutăm întotdeauna să livrăm peste așteptări

De ce? E simplu. Ne pasă. Mai ales când vine vorba de cei mici, ne bazăm pe feedbackul lor sincer și deschis. De aceea, dacă vine cu tine la discuția inițială, ne place să auzim de la el ce preferințe și ce așteptări are. Soluții avem și de vreme ce suntem furnizori de apartamente la cheie, ideile noastre au un suport real – nu propunem dacă nu știm sigur că se poate face. Contribuția noastră este concretă, robustă și bazată pe o experiență de 25 de ani de producător de mobilă și de amenajare de apartamente la cheie pentru piața din România. Cel mic va pleca încântat de la noi.

 • Te ajutăm să vizualizezi ce îți dorești

Sau, în cazul acesta, să alegi cea mai interesantă și eficientă compartimentare a mobilei pentru copii. Marea provocare a mobililerului pentru cei mici constă în armonizarea funcțiilor sale complexe: camera copilul este și loc de joacă și de teme și de somn și de explorat pasiunile sale. Pentru noi este o plăcere să-i transpunem visele într-o randare realistă. Facem împreună schițele și simulările, discutăm și dezbatem, îți facem recomandări avizate, venite de la echipa noastră de specialiști în design și producție. Cu ajutorul acestui test-drive al mobilei –  vizualizarea 3D –  te ajutăm să obții o mai bună gestionare a timpului și a bugetului tău, primind, din fașă o validare din partea celui mic.

 • Lucrăm sofisticat și complet

Mobilă de copii rachetă sau curcubeu, inspirată de Alice în Țara Minunilor sau de sateliții lui Elon Musk. Creativitatea și fluiditatea în abordarea acestor concepte atipice este cheia către inima oricărui copil. Iar noi știm: dacă punem suflet, găsim calea spre inima lui și… spre mobilierul de vis. E un vibe contagios care se transmite intuitiv și invizibil întregului proiect. Mobila ESHO pentru copii sau pentru adolescenți implică, în egală măsură, cunoaștere științifică, artistică și suflet. Nimic nu e lăsat la voia întâmplării.

 • La cheie înseamnă călătoria de la preț la valoare

Cu ajutorul specialiștilor noștri vei ști ce alegeri să faci. Îți asigurăm consultanță specializată în alegerea pieselor de mobilier și a obiectelor decorative, în alegerea culorilor și texturilor, pentru realizarea mood board-ului și a combinațiilor de culori pentru camera copiilor, în realizarea planului de iluminat și în bugetare. Inspirație, confort și eficiență. Lipsa timpului și dificultatea în alegerea materialelor potrivite pentru mobilă în bugetul și în timpul alocat acesteia nu vor fi probleme de care te vei lovi.

 • Responsabilitatea completă e la noi, bucuria absolută e la tine

Fără costuri ascunse, fără discuții cu furnizorii, fără deșeuri și fără posibile daune, fără drumuri obositoare, fără surprize neplăcute. Din momentul în care începem colaborarea, toate cele de mai sus sunt transferate către echipa noastră. În plus, controlăm la milimetru întregul lanț de producție, ceea ce ne dă posibilitatea să venim cu soluții rapide și eficiente pentru orice provocare apărută.

Etape

Etapa de proiectare este partea în care lucrăm împreună. Mobilă pe comandă înseamnă că ascultăm cu atenție ce îți dorești și transpunem tehnic și estetic aceste dorințe. Te ajutăm să iei decizii inspirate vizual, astfel încât să fragmentăm cât mai puțin linia mobilierului. Cum să arate corpurile, ce culoare să aibă mobilierul. Decidem împreună morfologia corpurilor, materialele, funcționalitățile și particularitățile. Decidem materialele și finisajele. Alegem accesoriile suplimentare.

Discutăm și măsurăm profesional

Înțelegem, într-o întâlnire face-to-face, ce îți dorești și măsurăm profesional spațiul, notând condiționările posibile.

Proiectăm 3D

Realizăm o simulare 3D a mobilei de baie și schițe plane în care integrăm module de mobilier, luminile de ambient și eventualele accesorii.

Recomandăm și venim cu soluții

În simulare, folosim soluțiile cele mai potrivite gustului, spațiului și bugetului tău.

Modificăm și ajustăm

Trecem împreună prin proiect și efectuăm modificări dacă este cazul. Vrem să fii 100% fermecat de propunerea noastră.

Intrăm în producție

Odată ce îți dai ok-ul și avem varianta finală a proiectului, acesta pleacă la departamentul tehnic care asigură procesarea corectă a proiectului de în fabrică.

Producția în fabrică

 • Comanda fermă

Ce înseamnă comandă fermă? Dacă te decizi să mergi mai departe alături de noi și să producem noi mobila, semnăm un contract cadru de producție. Putem începe producția doar în baza contractului și după plata unui avans de 65% din valoarea proiectului de dormitor copii. După confirmarea plății, proiectul va fi trimis în fabrica noastră pentru a obține Bun de producție.

 • Bun de producție

Proiectul tehnic este înregistrat în fluxul de productie al fabricii. Odată înregistrat, primim Bun de Producție, aceasta fiind data de la care setăm termenul estimativ de livrare. De obicei, producem mobila pentru cameral copiilor în 8-10 săptămâni, ulterior trecând la montaj.

 • Factura finală

Cu minimum 5 zile înainte de termenul de livrare de la fabrică, emitem către tine factura finală de 35% din valoarea proiectului. Putem respecta termenul de livrare dacă plata se efectuează în fereastra de timp înscrisă pe factură.

 • Cât costă mobila de living făcută la comandă?

Mobila la comandă nu are un preț fix, iar costurile depind așadar de numeroși factori. În primul rând, mobilierul realizat pe comandă presupune ca mobila să fie creată și personalizată în funcție de nevoile și de preferințele tale, așadar, acest aspect va influența prețul. Cu toate acestea, în prețul pe care îl plătești firmei producătoare de mobilă este inclusă consilierea din partea specialiștilor și proiectarea 2D pentru a vedea cum ar arată produsul final. În al doilea rând, designul pe care îl poți realiza cu ajutorul unei firme producătoare de mobilă este unul superior variantelor mass market. În general, firmele producătoare au o gamă largă de materiale, finisaje, culori și concepte din care poți alege și îți poți personaliza astfel mobila după bunul plac.

Proiecte

Slide Mobila Copii Slide Mobila Copii Slide Mobila Copii Slide Mobila Copii Slide Mobila Living Slide Mobila Copii Slide Mobila Copii

Echipa

În suflet copii, dar în pregătire experți ai amenajărilor și ai mobilierului, așteptând provocări pline de haz și de culoare – gata să mobilăm o lume minunată în care găsim…numai copii! Echipa ESHO!

Testimoniale