Proiectare mobilier office

Prima pagină > Mobilier la comanda > Proiectare mobilier office

Proiectare mobilier office

Bine ai venit în lumea mobilierului office, unde funcționalitatea și designul se întâlnesc pentru a crea un spațiu de lucru inspirat și eficient. Descoperă soluțiile noastre personalizate de mobilier office, concepute cu grijă pentru a satisface nevoile tale unice.

Fie că ai nevoie de un birou confortabil și ergonomic, de spații de depozitare bine organizate sau de zone de întâlnire și colaborare, suntem aici pentru a-ți oferi mobilierul office perfect adaptat nevoilor tale profesionale.

Cu materiale de înaltă calitate și design contemporan, mobilierul nostru office îmbină stilul cu funcționalitatea, creând un mediu de lucru plăcut și productiv. Indiferent dacă ai o afacere mică sau o corporație, avem soluțiile ideale pentru a-ți transforma spațiul de lucru într-o oază de eficiență și creativitate.

Fiecare piesă de mobilier office este creată cu atenție la detalii și este proiectată pentru a îndeplini cerințele specifice ale activității tale. De la birouri și scaune ergonomice, la dulapuri, biblioteci și mese de întâlnire elegante, avem tot ce ai nevoie pentru a-ți echipa spațiul de lucru într-un mod personalizat și practic.

Cum lucrăm

 • Consultanță de proiectare

Susținem dreptul fiecărei persoane de a avea mobilă personalizată, în concordanță cu personalitatea sa. Ne punem la dispoziție întregul nostru bagaj de cunoștințe specializate în producție, montaj și design pentru a obține cele mai bune variante de mobilier personalizat. Ne-am asigurat că totul este cât mai accesibil, practic și eficient posibil, astfel încât să economisești timp, bani și energie. Te așteptăm cu drag în showroom, unde ne poți povesti în detaliu ceea ce îți dorești, iar noi îți vom arăta cum putem realiza împreună proiectul pentru spațiul tău, având în vedere activitatea pe care o desfășori, fluxul de lucru și toate specificațiile indicate de tine.

 • Măsurători spațiu

Un aspect crucial al procesului de fabricare a mobilierului este măsurarea. Te sprijinim în stabilirea planului spațiului și efectuarea măsurătorilor profesionale necesare. Avem în vedere toate posibilele condiționări, discutăm așteptările tale referitoare la mobilierul care va decora întregul spațiu și, dacă este necesar, facem chiar și schițe pe loc cu un creion.

 • Proiectare mobilă office

Proiectul nostru de design este o soluție personalizată în ceea ce privește configurația, materialele și funcționalitățile. Un avantaj major este că, în acest moment, vei putea testa dacă mobilierul pe care îl dorești se potrivește perfect în spațiu. Ideile tale sunt acum un pas mai aproape de a deveni realitate.

Programează o întâlnire

În showroomul nostru beneficiezi de consultanță specializată. Ai la dispoziție texturi, materiale, corpuri de mobilier și birouri deja amenajate cu mobilă ESHO! 

Showroom Pipera

Showroom Cotroceni

Showroom Băneasa

Showroom Văcărești

Avantaje

 • Căutăm întotdeauna să livrăm peste așteptări

De ce? Simplu. Lucrăm doar concentrându-ne asupra dorințelor tale. Realizarea de mobilă de birou personalizată este specialitatea noastră. Având capacitatea de a crea un design complet adaptat, putem nu doar să-ți oferim sfaturi în detaliu – de la aspectul dorit al mobilierului de birou – dar putem merge până la planificarea bugetului și integrarea aplicațiilor inteligente. Realizarea de mobilă la comandă este ușoară. Cu toate acestea, este o provocare să creezi mobilă pentru spațiul tău de lucru, unde tu și echipa ta vă desfășurați activitatea, în prezența partenerilor și a clienților care trec pragul. Pentru a te asigura că vei fi pe deplin mulțumit de rezultat, suntem gata să facem tot ce ne stă în putință și chiar mai mult.

 • Te ajutăm să vizualizezi ce îți dorești

Apreciem faptul că vii bine pregătit și ai o idee clară despre ceea ce îți dorești. Suntem încântați să transformăm visurile tale într-o reprezentare realistă. Colaborăm pentru realizarea schițelor și simulărilor, avem dialoguri și dezbateri constructive, iar echipa noastră de specialiști în design și producție îți oferă sfaturi avizate. Prin intermediul experienței noastre de testare a mobilei în format 3D, te ajutăm să gestionezi cu mai multă eficiență timpul și bugetul tău.

 • Lucrăm sofisticat și complet

Pentru a rezista presiunilor vieții cotidiene, Mobila ESHO emană o energie contagioasă care se transmite intuitiv și imperceptibil în întreaga casă. Nimic nu este lăsat la întâmplare.

 • La cheie înseamnă călătoria de la preț la valoare

Cu ajutorul specialiștilor noștri vei ști exact ce alegeri să faci. Îți oferim consultanță specializată în selecția pieselor de mobilier și a obiectelor decorative, în alegerea culorilor și texturilor potrivite, creând un mood board inspirațional și combinând culorile în mod armonios pentru biroul tău. Ne ocupăm și de planificarea iluminatului și de bugetare. Inspiră-te, bucură-te de confort și maximizează eficiența. Lipsa timpului și dificultățile în alegerea materialelor potrivite în bugetul și timpul alocat mobilierului nu vor mai fi o problemă cu noi.

 • Responsabilitatea completă este asumată de noi, iar bucuria absolută este a ta

Fără costuri ascunse, fără negocieri cu furnizorii, fără deșeuri și fără riscuri, fără drumuri obositoare și fără surprize neplăcute. Odată ce începem colaborarea, preluăm toate aceste aspecte în responsabilitatea noastră. Mai mult decât atât, avem control total asupra întregului lanț de producție, ceea ce ne permite să venim rapid și eficient cu soluții pentru orice provocare întâmpini.

Etape

Lucrăm împreună pentru a crea un birou care să te reprezinte în întregime. Ascultăm cu atenție dorințele tale și le transpunem într-un design tehnic și estetic. În această etapă, te ghidăm în luarea deciziilor vizuale pentru a crea o linie de mobilier armonioasă. Stabilim aspectele cum ar fi forma corpurilor, culoarea mobilierului, materialele, funcționalitățile și particularitățile acestuia. De asemenea, alegem materialele și finisajele potrivite, precum și accesoriile suplimentare.

Discutăm și măsurăm profesional

În cadrul întâlnirilor noastre, discutăm și efectuăm măsurători profesionale pentru a înțelege în detaliu dorințele tale și pentru a nota toate condiționările posibile ale spațiului.

Proiectăm 2D și 3D

Proiectăm în 2D și 3D, oferindu-ți o reprezentare realistă a mobilierului de birou. Realizăm randări 3D care includ modulele de mobilier, iluminatul ambiental și orice alte accesorii pot fi integrate.

Recomandăm și venim cu soluții

Îți oferim recomandări și soluții potrivite în simulări, având în vedere gusturile tale, spațiul disponibil și bugetul stabilit.

Modificăm și ajustăm

Suntem deschiși la modificări și ajustări pentru a ne asigura că ești 100% mulțumit de propunerea noastră. Ne dorim ca rezultatul final să te fascineze.

Intrăm în producție

Odată ce ai aprobat varianta finală a proiectului, intrăm în producție. Departamentul nostru tehnic se asigură că proiectul este procesat corect în fabrică.

Producția în fabrică

 • Comanda fermă

Ce înseamnă comandă fermă? Dacă te decizi să mergi mai departe alături de noi și să producem noi mobila, semnăm un contract cadru de producție. Putem începe producția doar în baza contractului și după plata unui avans de 65% din valoarea proiectului de office. După confirmarea plății, proiectul va fi trimis în fabrica noastră pentru a obține Bun de producție.

 • Bun de producție

Proiectul tehnic este înregistrat în fluxul de producție al fabricii. Odată înregistrat, primim Bun de Producție, aceasta fiind data de la care setăm termenul estimativ de livrare. De obicei, producem mobila pentru office în 8-10 săptămâni, ulterior trecând la montaj.

 • Factura finală

Cu minimum 5 zile înainte de termenul de livrare de la fabrică, emitem către tine factura finală de 35% din valoarea proiectului. Putem respecta termenul de livrare dacă plata se efectuează în fereastra de timp înscrisă pe factură.

 • Cât costă mobila de living făcută la comandă?

Mobila office pe comandă nu are un preț fix, ci este determinat de mai mulți factori. Personalizarea mobilierului în funcție de nevoile și preferințele tale este unul dintre acești factori care influențează costurile. În prețul plătit către firma producătoare de mobilă, sunt incluse servicii de consiliere oferite de specialiști și proiectarea 2D pentru a-ți oferi o imagine clară a produsului final.

Un avantaj al alegerii unei firme producătoare de mobilă este posibilitatea de a obține un design superior față de variantele disponibile pe piața de masă. Aceste companii oferă o gamă largă de materiale, finisaje, culori și concepte din care poți alege, astfel încât să-ți personalizezi mobila după propriul gust.

 • Când să optez pentru mobilarea biroului pe comandă?

Mobila office pe comandă poate fi soluția ideală pentru a face față provocărilor spațiului. Atunci când optezi pentru mobilier pe comandă, poți evita „spațiile moarte” chiar și într-o baie cu dimensiuni reduse. Unul dintre principalele avantaje ale mobilierului personalizat constă în optimizarea perfectă a spațiului disponibil. Atunci când spațiul de care dispui nu se potrivește cu soluțiile standard disponibile pe piață, mobilierul pe comandă devine un răspuns ideal.

Alegând să realizezi mobilă de baie pe comandă, poți obține un design și o configurație adaptate în mod precis nevoilor tale și spațiului disponibil. Astfel, poți maximiza fiecare centimetru și poți valorifica la maximum potențialul biroului tau, indiferent de dimensiunile acesteia.

Proiecte

Slide Mobila Birou Slide Mobila Birou Slide Mobila Birou Slide Mobila Birou

Echipa

Ca să faci mobilă ai nevoie de meșteri buni. Ca să faci mobilier pentru acasă ai nevoie de o echipă care lucrează sinergic și se conectează cu tine. Hai să faci cunoștință cu echipa ESHO, cea responsabilă de magia confortului tău.

Testimoniale