Design interior apartamente

Design interior apartamente

ESHO conturează cămine, nu doar locuințe. Indiferent de dimensiunea apartamentului tău sau de felul în care acesta e configurat, vrem să parcurgem alături de tine procesul transformării sale, de la idee la realitate. Încă din 2005 venim cu soluții premium pentru ca tu să te simți cu adevărat acasă în casa ta, iar amenajările noastre la cheie sunt înrădăcinate în rafinament și bun-gust, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție. 

Suntem o firmă de design interior pentru care e important atât rezultatul final, cât și procesul în sine. Lucrăm doar cu furnizori premium, iar designerii noștri găsesc soluții complexe pentru problemele complexe. Indiferent că vrei să îți amenajezi livingul, bucătăria, indiferent dacă apartamentul tău are două sau trei camere, Esho creează fuziune între cum arată și cum se simte apartamentul tău. Punem preț pe confort elegant și conturăm spații care nu doar să arate bine, ci care să se simtă bine.

Echipa

Suntem one-stop-shop-ul celor care vor o amenajare interioară la cheie, ancorată în eleganță și soluții premium, iar designerii de interior Esho sunt profesioniști care se lasă descriși de proiectele lor. Cu viziune creativă și ochi orientat către detalii tehnice, echipa ESHO poate amenaja orice apartament astfel încât să fie acel apartament la care ai visat, dar pe a cărei realizare nu ți-ai imaginat-o. Punem preț pe calitatea serviciilor și pe timpul de livrare corect, astfel ca tu să te bucuri în cel mai scurt timp de noua acasă. Apartamentul tău poate fi transformat în ceea ce ai visat, indiferent că are două camere, indiferent dacă e mare sau mic, dacă vrei să îl amenjezi în întregime sau alegi să amenajezi doar livingul sau dormitorul.

Tu vii cu dorința, iar echipa Esho o transformă în realitate, totul pe un fond de materiale de cea mai înaltă calitate și tehnicile cele mai moderne. Astfel să conturează un proces în care tu ești actorul principal și dictezi direcția în care vrei să meargă apartamentul tău. Echipa de designeri ESHO nu se limitează la a crea case. ESHO creează fascinație.

Etape

Indiferent de dimensiunea și configurația spațiului tău, pentru ca proiectul de amenajare să prindă viață vom parcurge împreună o serie de etape:

Pentru început, ne întâlnim la o discuție relaxată

Ca să povestim despre nevoile, dorințele și așteptările sale. Pentru ca proiectul tău să fie unul cu adevărat personalizat, trebuie să știm de la bun început ce îți dorești.

Urmează ca echipa Esho să realizeze releveul

Adică planul cotat, punctul în care ne acomodăm cu spațiul tău și îi verificăm precis dimensiunile. Dacă releveul există deja, ne asigurăm din nou că măsurătorile sunt corecte. Fiecare pas de aici e însoțit de fotografii, ca să nu se rateze niciun detaliu relevant. După ce semnezi contractul de design interior pentru apartament, ne punem mai concret pe treabă. 

În cele ce urmează, ESHO îți vor propune niște fotografii bidimensionale

Designerii de interior Esho îți vor propune niște fotografii bidimensionale care sugerează cum vedem noi amenajarea ta interioară. Discutăm pe baza imaginilor 2D și nu ne oprim din modificat decât atunci când ești mulțumit de rezultatul final.

Următorul pas constă în crearea unor imagini tridimensionale

Care să reprezinte îndeaproape spațiul amenajat: vei vedea cum vor arăta 3D livingul, bucătăria, baia, holul, dormitoarele separate și dormitorul matrimonial. Apoi ne vom întâlni separat să discutăm mai multe aspecte legate de amenajarea băii, ca să aflăm ce tip de gresie și faianță îți dorești și să ne dăm seama împreună ce obiecte sanitare s-ar potivi.

Apoi vom discuta despre propunerea tavanelor și a corpurilor de iluminat

Stabilim în plan poziționarea fiecărei surse de lumină și ne spui dacă ți-ar plăcea să fie difuză sau directă. Tot în acest punct ne ocupăm și de distribuirea prizelor și întrerupătoarelor.

Alegem gamele de culori

Ajungem, în final, la un punct care conturează întregul aspect al designului interior: culoarea. Alegem gamele de culoricare te reprezintă și stabilim culorile pe care le vom alege pentru gresie, faianță, mobilier, tavane și parchet.

În cele din urmă, ne ocupăm împreună de mobilat

Ne ocupăm împreună de mobilatul noului tău apartament cu piese de mobilier de cea mai înaltă calitate. Iar ultimul pas – te bucuri că ești, în sfârșit, acasă, iar serviciile de design interior s-au ridicat la înălțimea așteptărilor tale. Acum te simți cu adevărat bine în fiecare colț al apartamentului, care a căpătat spațialitate, confort și eleganță și, cel mai important, te reprezintă.

Servicii

Indiferent dacă ai nevoie de design interior pentru întreg apartamentul sau vrei servicii punctuale, în care să ne ocupăm de amenajarea interioară pentru baie, living, bucătărie sau dormitor, ESHO îți oferă soluții complete în ceea ce privește: 

^ Consultanță

Suntem alături de tine încă de dinainte să începem. Oferim consultanță pentru ca mai apoi să întocmim proiectul de design interior împreună, iar tu să știi exact care sunt problemele pe care vrei să le rezolvăm

X

^ Proiectare 2D & 3D

Pentru ca tu să vezi cum va arăta apartamentul tău înainte de începerea lucrărilor și să poți vedea dacă ți se potrivește întru totul sau vrei să faci alte modificări

X

^ Proiectare de mobilier

ESHO este și o firmă producătoare de mobilă, astfel că putem lucra împreună la designul viitoarelor tale piese de mobilier și ne asigurăm că ele se încadrează în peisajul unitar pe care l-am creat.

X

^ Coordonare lucrări

Echipa de designeri și experți ESHO e alături de tine de la idee și până la rezultat, ceea ce înseamnă că vom lucra împreună și pentru a proiecta planurile electrice și de instalații.

X

^ Decorare

Pentru ca apartamentul tău să fie un tot unitar, Esho se ocupă și de aspectele care țin de montajul gresiei, faianței, parchetului, dar și de decorarea finală, pentru ca ție să nu îți rămână decât să te bucuri de noua ta casă, fără alte griji.

X

One-stop-shop

Proiecte

Slide Bucatarie Slide Bucatarie Slide Bucatarie Slide Living si
Bucatarie
Slide Dormitor Slide Living Slide Living Slide Living si
Bucatarie
Slide Living Slide Dormitor

Întrebări Frecvente

Ai apartamentul, ai ideea, însă ai mai rămas cu niște curiozități? Iată care sunt cele mai frecvente întrebări și răspunsuri legate de colaborarea cu un studio de design interior: 

Cât durează proiectul?

Proiectul de design interior variază în funcție de spațiul amenajat. Cu toate acestea, timpul aproximativ pentru faza de proiectare a unui apartament mediu, de 200 mp, este cuprins între două săptămâni și o lună.

Pot face modificări dacă nu îmi place primul proiect?

Putem face împreună modificări până ești sigur că rezultatul final e ce trebuie. Cu toate acestea, designerii ESHO se vor asigura încă de la început că vorbiți pe aceeași limbă, astfel că nu vor fi necesare modificări.

Trebuie eu să caut materiale, furnizori, constructori? 

Tu nu trebuie decât să ne spui ce îți dorești, apoi să aștepți, iar în final să te bucuri. De furnizori, echipa de constructori, materiale și alte detalii tehnice ne ocupăm noi.

Cât costă un proiect de design interior pentru un apartament?

Răspunsul este depinde. Nu putem să îți spunem un preț încă de pe-acum, pentru că sunt multe variabile la mijloc. Prețul final poate să difere în funcție de dimensiunea apartamentului, numărul de camere, felul în care amenajăm unele dintre camere (vrei un living normal sau un living open space?), tipul de mobilier folosit (pal sau lemn?). Chiar și finisajele finale pot face o diferență în ceea ce privește prețul, însă ESHO creează un apartament pentru fiecare – vom găsi împreună soluția optimă care să se încadreze în bugetul tău. Credem că oricine merită o casă a lui, indiferent de bugetul pe care e dispus să îl aloce.

Cu ce furnizori colaborați?

Simplu: cu cei mai buni de pe piață. Pentru noi, designul interior înseamnă calitate, de aceea furnizorii noștri sunt cei mai buni de pe piață, iar materialele pe care le folosim și tehnicile pe care le abordăm se ridică la rangul de premium.

Merită să apelez la o firmă de design interior pentru apartament?

Dacă îți dorești o casă în care să te simți cu adevărat acasă, dacă pui preț pe calitate și pe un proiect final omogen, atunci răspunsul este cu siguranță da. Și toți ne dorim asta. Chiar dacă poate părea mai simplu să faci lucrurile singur, proiectul nu va arăta unitar în final, fiind făcut din bucăți. Un studio de design interior poate părea o cheltuială, însă este de fapt o investiție: investești nu doar într-o locuință elegantă și cu bun-gust, ci în timpul tău. Iar un designer de interior se va încadra întotdeauna în bugetul pe care îl stabiliți încă de la început. Tu de câte ori nu ai cheltuit mai mult decât ți-ai propus pe ceva anume?

Testimoniale