Spații comerciale

Spații comerciale

De fiecare dată când pășești într-un mall, sală de fitness, restaurant, centru comercial, hotel sau orice alt spațiu comercial, vrei ca ceva să îți fure privirea; cauți din vedere un punct focal care să îți ofere garanția calității. ESHO transformă întreg spațiul comercial într-o astfel de garanție a calității; creionăm spații care să inspire și să remodeleze percepții.

Vizita la mall nu e doar despre lucrurile pe care ți le cumperi, e despre experiența pe care vrei să o dobândești, iar designul spațiului contribuie la generarea terapiei de care ai nevoie. Când ne lăsăm copiii într-un loc de joacă, primul zid de care ne izbim este legat de cum arată locul; și nu ne uităm dacă au cele mai moderne jucării de pe piață, ci dacă ne inspiră încredere și siguranță.

Amenajările retail merg dincolo de culorile potrivite, metodele de iluminare, finisajele alese – designul de interior pentru spațiile comerciale trebuie să fie încadrat în funcționalitate care să reflecte povestea brandului; trebuie să respecte anumite norme și reglementări (dacă vorbim despre farmacii, de exemplu) și să răspundă atât nevoilor beneficiarului, cât și ale clienților.

Pe fondul unui an pandemic, spațiile comerciale sunt ancorate în trei coordonate-cheie: siguranță, încredere și grijă. Alegem cu grijă supermarketul din care ne facem cumpărăturile, optând pentru cel mai de încredere, care ne face să ne simțim în siguranță. Iar aceste trei concepte sunt înglobate laolaltă cu ajutorul serviciilor complete de design interior by ESHO.

Servicii

Suntem one-stop-shop-ul favorit al celor care își doresc o amenajare completă, la cheie; ancorați în estetică funcțională și dorința constantă de mai bine, amenajăm spații comerciale cu sens, care spun cu adevărat povestea brandului.

Portofoliul nostru cuprinde amenajări interioare pentru mall-uri, design interior supermarket-uri, design interior pentru locuri de joacă, saloane Spa și de înfrumusețare; am îmbrăcat, totodată, și săli de sport, farmacii și showroom-uri, pentru că fiecare spațiu merită un design de interior care să genereze experiențe desăvârșite.

Soluțiile noastre premium vin încuibate în colaborările cu cei mai buni furnizori de pe piață, care asigură calitate superioară indiferent dacă vorbim de pardoseli, mobilieri, soluții de iluminat și acustice sau textile și decorațiuni. Toate acestea pun bazele unei fuziuni complete între estetic și funcțional.

Saloane spa & înfrumusețare

Locuri de joacă

Mall-uri & supermarket-uri

Săli de sport

Showroom-uri

Farmacii

Echipa

Designerii de interior ESHO sunt specializați în amenajări HoReCa, iar dincolo de anii de experiență care îi recomandă, rolul lor trece dincolo de amenajări interioare: clădim împreună spații comerciale care atrag, emoționează, vând. Designul interior din spațiile HoReCa crește afaceri și aduce clienți fideli, atrași de felul în care se simt în mall-ul, cafeneaua sau salonul tău de înfrumusețare.

La ESHO transformăm spațiile comerciale în locuri care te fac să spui povești. Suntem pasionați de arta mai binelui, astfel că ne îmbunătățim constant tehnicile de lucru, toate acestea pentru ca experiența într-un spațiu comercial să fie memorabilă. Atât pentru beneficiar, cât și pentru clienții săi.

Într-o eră post-pandemică, valorificăm spațiul altfel; spațiul înseamnă protecție și echilibru, spațiul înseamnă siguranță și armonie. Iar designerii de interior Esho scot la suprafață tot ce are spațiul tău mai bun.

Etape

Suntem o firmă de design interior pentru care transparența e atributul cheie, iar pentru noi e necesar să știi cum se va derula colaborarea noastră, din momentul în care decizi să-i acorzi spațiului tău mai mult:

Creăm împreună conceptul

În punctul zero din care plecăm definim împreună felul în care vrei să arate spațiul tău. Dezbatem idei și venim cu sugestii, astfel încât întâlnirea noastră să se finalizeze cu viziune clară asupra esteticii spațiului.

Transpunem în plan bidimensional

În a doua etapă, transpunem în plan bidimensional varianta de amenajare a spațiului. Pentru prima oară vei vedea cum arată de sus spațiul tău și decidem împreună dacă direcția în care mergem e cea potrivită.

Urmează modelarea imaginilor tridimensionale

În acest punct, vezi precis cum arată spațiul tău, până la cele mai fine detalii. Folosim cele mai moderne softuri de pe piață, astfel că rezultatul final va fi unul optim și cât mai apropiat de realitate.

Schițele și detaliile tehnice

Ne axăm mai apoi pe schițele pentru execuție și detaliile tehnice, informații precise, care constituie punctul de plecare în amenajarea interioară efectivă.

Finisajele și mobilierul

Propunem finisajele și mobilierul, în funcție de bugetul pe care îl stabilim încă de la început. Iar, în final, trecem la treabă; în etapa șantierul planurile noastre capătă contur, spațiul tău comercial devenind, în cel mai scurt timp posibil, realitate.

Indiferent dacă designul de interior e realizat pentru un spațiu nou sau alegi să îți re-amenajezi spațiul deja existent, un astfel de proiect e complex și implică aspecte financiare și logistice pe care le vom discuta amănunțit; de aceea, etapele pot fi diferite în funcție de spațiul pe care vrei să îl amenajezi.

Proiecte

Slide Propunere
Showroom
Delta City
Slide Propunere
Complex sportiv
Abu Dhabi
Slide Propunere
Complex sportiv
Abu Dhabi
Slide Propunere
Complex sportiv,
Abu Dhabi
Slide Propunere
Complex sportiv
Abu Dhabi
Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria

Întrebări Frecvente

Am creat o listă cu cele mai importante întrebări despre designul interior al spațiilor comerciale și răspunsurile aferente, pentru ca tu să știi cât mai clar în ce constă acest proces:

Dacă îmi amenajez spațiul comercial cu ajutorul unei firme de design interior, stilul final va reuși să îmi reprezinte brandul?

Spațiile comerciale nu sunt despre stilul designerului care le amenajează, ci despre stilul beneficiarului; pentru noi, creativitatea naște din flexibilitate, astfel încât ne asigurăm că fiecare spațiu comercial amenajat este puternic impregnat în personalitatea brandului. La ESHO creăm amenajări interioare unice, pentru că nu există două branduri care să fie la fel. Iar designul unui spațiu comercial trebuie să fie o anexă la povestea brandului, să o completeze, să funcționeze împreună.

Pot face modificări?

Putem modifica schița și proiectul inițial până ești sigur că îți place rezultatul. Dar suntem încrezători să spunem că nu o să fie nevoie de modificări, pentru că te vom înțelege de la bun început, astfel că rezultatul va fi conform dorințelor tale.

Ce face în plus o firmă de design interior pentru un spațiu comercial?

Anii de experiență și spațiile comerciale pe care le-am amenajat ne-au fost călăuze în acest proces. Un designer de interior știe cât de mult contează cum arată un spațiu comercial, dar știe și că la fel de relevant e și felul în care se simte un spațiu comercial. Și felul în care îi face atât pe beneficiar, cât și pe clienții săi să se simtă.

Dincolo de aspectele estetice, o firmă de design interior știe că amenajările comerciale sunt mai complexe de-atât: funcționalitatea și igiena rămân două aspecte cruciale, care necesită atenție și pricepere. De exemplu, un designer de interior știe că pentru o farmacie nu poți alege orice tip de pardoseală, pentru că există cerințe stricte cu privire la igienizare. Asta facem la ESHO – înfrumusețăm spații în timp ce le ancorăm în funcționalitate și siguranță, aspecte pe care am învățat să le prețuim mai mult în ultimul an.

Cât durează un proiect de design interior pentru un spațiu comercial?

Răspunsul este depinde. Dimensiunea spațiului e aspectul care face diferența, întrucât un spațiu de 150 mp va fi mai rapid de amenajat decât unul de 2000 mp. Cu toate acestea, designerii noștri de interior asigură timpul de livrare cel mai scurt.

Trebuie să găsesc constructori, să obțin avize sau alte acte necesare?

Pentru că unele spații (cum sunt farmaciile) au nevoie de respectarea unor reglementări aparte, lucrările nu pot fi demarate fără ele. Însă tu nu trebuie să te ocupi de nimic, cu atât mai puțin de găsirea constructorilor, furnizorilor sau obținerea actelor necesare. Acestea sunt aspecte de care ne ocupăm noi; credem cu adevărat în importanța serviciilor complete, iar asta înseamnă că ție nu îți rămâne decât să te bucuri că brandul tău capătă, în sfârșit, contur.

Testimoniale