Design interior restaurante

Prima pagină > Design interior > Design interior HoReCa > Design interior restaurante

Design interior restaurante

Designul interior în restaurante are puterea de a impacta clienții la nivel psihologic; simpla vizită într-un restaurant îți poate reîncărca bateriile, te poate relaxa, îți poate genera confortul și starea de bine de care ai nevoie. Felul în care sunt așezate scaunele, lumina, arhitectura interioară, culorile folosite cu precădere sunt aspecte care fac diferența între un restaurant remarcabil și unul obișnuit. Sub umbra acestor aspecte, putem vorbi despre psihologia designului interior în ce privește restaurantele.

ESHO oferă servicii complete de amenajare la cheie pentru restaurantele care spun o poveste; ne fundamentăm proiectele pe eleganță confortabilă, pe rafinament care naște armonii. Fiecare dintre proiectele noastre e un concept unic, care dezvăluie și accentuează personalitatea brandului.

Servicii

Dincolo de înfrumusețarea vizibilă a spațiului, designul interior face parte chiar din strategia de branding a unui restaurant. Amenajarea cu bun-gust a unui restaurant generează trăiri psihologice în rândul clienților: spațiul armonios amenajat îi face să se simtă bine, să mănânce mai mult, să își prelungească șederea.

Oferim servicii de amenajare la cheie pentru restaurante, terase, baruri, braserii și săli de evenimente; indiferent de spațiul pe care vrei să îl amenajezi, la Esho creăm fuziuni armonioase între arhitectură și design, culori, acustică, decorațiuni, felul în care sunt dispuse scaunele, toate acestea ca extensie a personalității brandului.

Ce aduce Esho în plus?

  • Servicii complete de amenajare interioară, acompaniate de instalațiile termice și electrice necesare;
  • Suntem o firmă de design interior axată pe brand: ducem povestea brandului tău la potențialul său maxim și o ancorăm în estetica designului. Spațiul tău va deveni externalizarea poveștii brandului, având impregnat un suflu al personalității tale.
  • Transformăm designul din interior spre exterior, adică înțelegem psihologia esteticului: felul în care arată un spațiu e despre felul în care oamenii se simt atunci când iau contact cu spațiul. În funcție de sentimentele pe care vrei să le generezi, conturăm un design interior pe măsură.

Restaurante

Terase restaurant

Săli de restaurant

Braserii

Echipa

Suntem o firmă de design interior care pune focusul pe oameni: transformăm spații pentru ca ele să îi facă pe cei care trec pragul să se simtă într-un anumit fel, fie că vorbim de confort, răsfăț, rafinament, detașare, tihnă. Creăm design interior fondat pe trăiri și credem cu adevărat în psihologia designului.

Esho propune designeri pricepuți și creativi, experți care îți vor materializa visurile, care vor colabora întocmai ca brandul tău să aibă o estetică interioară corespunzătoare.

Pentru noi nu doar aspectul contează, ci și pe funcționalitatea și siguranța spațiului. Clădim spații bazate pe armonii și fuziuni echilibrate, rezultatul fiind un design interior care spune povestea brandului tău și îi face pe clienții tăi să se simtă într-un anume fel.

Experții ESHO își fundamentează priceperile pe soluții și tehnici moderne, premium, menite nu doar să corespundă așteptărilor tale, ci să le și întreacă.

Etape

Suntem ancorați în claritate și transparență, motiv pentru care îți prezentăm etapele pe care le vom parcurge împreună pentru a materializa proiectul de design interior:

Prima etapa, cunoaștere

După ce ne cunoaștem, îți oferim consultanță și sfaturi legate de amenajarea de interior a restaurantului tău. Vorbim despre stiluri, prețuri și scopuri – fie că îți dorești un restaurant clasic sau escapist, fie că bugetul tău e nelimitat sau nu și fie că vrei un restaurant exclusiv pentru nunți sau mai degrabă un restaurant relaxat, de dimensiuni mici, suntem alături de tine încă de la început pentru a da ecou poveștii brandului tău. După care o transpunem în realitate, prin design interior.

A doua etapa, design

După ce stabilim ce ai vrea de la spațiul tău, vine etapa în care îți prezentăm viziunea noastră, transpusă în imagini 2D și 3D. După ce vezi clar felul în care va arăta amenajarea interioară, realizăm releveul și stabilim costurile finale ale proiectului, alături de informațiile tehnice, precise.

Ultima etapa, materializare

După ce proiectul de design interior corespunde așteptărilor tale, punem în mișcare ideile și viziunea, iar alături de cei mai buni constructori, furnizori și colaboratori de pe piață construim restaurantul la care ai visat.

Întrebări Frecvente

Dacă ai decis să apelezi la noi pentru designul interior al restaurantului tău dar încă ai întrebări, le-am preîntâmpinat și îți oferim câteva răspunsuri pentru nelămuriri:

De ce să aleg o firmă de design interior pentru restaurantul meu?

O firmă de design interior vine nu doar cu viziunea de ansamblu, ci și detaliile subtile, care fac diferența cu adevărat. Un designer de interior știe care sunt schemele de culori care garantează confortul, care e felul în care trebuie dispuse mesele, care sunt normele pentru bucătărie sau amenajarea băii din restaurant. Dincolo de aceste aspecte, colaborarea cu o firmă de design interior îți garantează o amenajare completă și unitară, care curge în aceiași direcție, fiind un tot desăvârșit.

Cât va dura proiectul de design interior pentru un restaurant?

În funcție de spațiul pe care vrei să îl amenajezi, de dimensiunea sa și cerințele tale, timpul de livrare al unui proiect de design interior diferă; el se poate întinde de la trei săptămâni până la câteva luni. În funcție de caracteristicile amenajării, spațiul va fi remodelat complet între 10 săptămâni și 10 luni.

Cât costă o amenajare interioară pentru un restaurant?

La ESHO punem preț pe banii tăi. Bugetul pe care îl ai la dispoziție va fi stabilit la începutul proiectului și nu va fi depășit, iar prețul unui proiect depinde de mai multe aspecte, începând cu dimensiunea spațiului și până la materialele finale folosite. Amenajarea unui restaurant nu e un proces întocmai ieftin, pentru că trebuie îndeplinite anumite condiții și norme în continuă schimbare. Cu toate acestea, colaborarea cu o firmă de design interior îți garantează cel mai bun raport calitate-preț, iar la ESHO suntem ancorați în valoare – transformăm fiecare proiect în cel mai valoros proiect de-al nostru.

Testimoniale