Indiferent de spațiul pe care vrei să îl amenajezi, la Esho ne asigurăm că întrecem așteptările. Amenajăm cu bun-gust încă din 2005 spații hoteliere (recepție hotel, camere cazare hotel, bucătării hotel, holuri hotel, lobby hotel), cafenele și restaurante care sunt reprezentative pentru brand; punem preț pe valorificarea poveștii din spate și asigurăm calitate premium atât pentru beneficiari, cât și pentru clienți.
Amenajările noastre sunt la cheie, întrucât credem doar în soluții complete; pentru fiecare proiect de amenajare interioară HoReCa avem grijă ca pardoselile, mobilierul, instalațiile termice și electrice, dar și decorațiunile să fie pe măsura așteptărilor. Lucrăm cu cei mai buni furnizori de pe piață și suntem fascinați de confortul elegant, de-a dreptul desăvârșit, pe care îl imprimăm fiecărui proiect.
Designerii de interior ESHO sunt specializați în amenajări HoReCa, iar dincolo de anii de experiență care îi recomandă, rolul lor trece dincolo de amenajări interioare: clădim împreună spații comerciale care atrag, emoționează, vând. Designul interior din spațiile HoReCa crește afaceri și aduce clienți fideli, atrași de felul în care se simt în mall-ul, cafeneaua sau salonul tău de înfrumusețare.
La ESHO transformăm spațiile comerciale în locuri care te fac să spui povești. Suntem pasionați de arta mai binelui, astfel că ne îmbunătățim constant tehnicile de lucru, toate acestea pentru ca experiența într-un spațiu comercial să fie memorabilă. Atât pentru beneficiar, cât și pentru clienții săi.
Într-o eră post-pandemică, valorificăm spațiul altfel; spațiul înseamnă protecție și echilibru, spațiul înseamnă siguranță și armonie. Iar designerii de interior Esho scot la suprafață tot ce are spațiul tău mai bun.
Pasiunea noastră pentru design interior este acompaniată de pasiunea pentru claritate și transparență. Motiv pentru care îți prezentăm etapele prin care vom trece împreună pentru ca spațiul tău HoReCa să capete formă și sens:
Discutăm despre maniera în care lucrăm, îți arătăm lucrările noastre anterioare și ne spui despre dorințele tale: stiluri de design interior, finisaje, texturi. Tezaurizăm toată această primă discuție ca să găsim împreună soluțiile optime pentru spațiul tău. Vom vizita spațiul pe care urmează să îl amenajezi, ca să îl analizăm în profunzime și să înțelegem nevoile pe care acesta le are.
Ne ocupăm de măsurătorile necesare, pe care le vom prelucra ulterior în cele mai performante softuri de specialitate. Realizarea releveului e urmată de o nouă întâlnire în care discutăm concret despre dorințele și cerințele tale; ne vei povesti despre brand și istoria sa, despre clienții care îți trec pragul și despre preferințele pe care le ai. Tot în acest punct vom discuta și despre prețuri și îți oferim timp de gândire pentru stabilirea unui buget optim.
În cadrul căreia vei avea o imagine clară și complet realistă a proiectului de amenajare. În acest punct vei vedea tridimensional cum va arăta spațiul tău HoReCa, iar proiectul poate fi îmbunătățit până când ești complet mulțumit. Amenajările interioare by ESHO nu se opresc decât în punctul în care spațiul atinge perfecțiunea.
Când ai imaginile realiste cu felul în care va arăta hotelul, restaurantul sau cafeneaua ta. În momentul în care ți-am întrecut așteptările, ne apucăm de treabă și proiectul tău capătă dimensiune. Pachetele noastre sunt complete, astfel că ne vom ocupa și de instalațiile termice, electrice, pardoseli și mobilier.
În restaurant sau cafenea căutăm confortul elegant, care generează tihna la care râvnim constant. Felul în care arată un spațiu ne influențează nu doar trăirile pe care ni le imprimă, ci și comportamentele pe care le dezvăluim.
De exemplu, culorile influențează felul în care clienții percep restaurantul. De exemplu, restaurantele axate pe mâncare sănătoasă optează pentru utilizarea frecventă a verdelui, pentru că e o culoare asociată cu natura. Dacă restaurantul tău e unul în care oamenii vin nu doar să mănânce, ci poate să își aducă și laptopul să lucreze, nuanțele neutre sparte pe alocuri de pete vii (albastru, galben) sunt alegerea ideală, întrucât sporesc productivitatea.
Designul spațiului acționează ca mecanism de diferențiere. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să existe încă un restaurant care să aibă același meniu ca tine. Și cu siguranță există restaurante care au un personal la fel de bine instruit ca al tău. Dar ce nu va avea niciun alt restaurant este spațiul tău și felul în care acesta e amenajat. Într-o eră a modernizării continue, căutăm experiențe unice, cu suflu proaspăt, experiențe diferite. Iar un restaurant poate deveni o experiență diferită printr-un design interior remarcabil, pentru ca, la finalul zilei, clienții tăi să aprecieze întreg conceptul pe care îl oferi, nu doar mâncarea.
Felul în care arată restaurantul tău e o expresie estetică a brandului pe care îl propui – e un exemplu vizual care descrie ce faci și ce oferi în plus. Designul interior în restaurante și cafenele are puterea de a emana energie, de a genera confort și, mai presus de orice, de a garanta că un client îți va trece pragul din nou.
Pentru că punem preț pe claritate, am adunat la un loc cele mai cunoscute întrebări despre designul interior al spațiilor HoReCa, alături de răspunsurile aferente:
Când vorbim despre amenajarea spațiilor HoReCa, includem în această categorie hotelurile, restaurantele și cafenelele alături de tot ce prespun acestea: bucătărie, baie, holuri, lobby-uri, bar, recepții, săli de evenimente.
Un designer profesionist știe cum să scoată ce e mai bun din spațiul tău la iveală, pentru că abordează amenajarea atât din punctul de vedere al beneficiarului, cât și al clientului. Designerii ESHO ajută spațiul să își atingă obiectivele, toate acestea pe fondul definirii atente a brandului. O firmă de design interior știe, dincolo de aspectele estetice, felul în care vor clienții tăi să se simtă, iar accentul se mută astfel spre starea de wellbeing și confort pe care un designer profesionist le generază.
În funcție de spațiul pe care vrei să îl amenajezi, de dimensiunea sa și cerințele tale, timpul de livrare e unul variabil și se poate întinde de la trei săptămâni până la câteva luni. Iar spațiul tău va prinde efectiv formă între 12 săptămâni și un an, în funcție de caracteristicile amenajării.
La ESHO punem preț pe banii tăi. O resursă la fel de valoroasă ca timpul, bugetul pe care îl ai la dispoziție va fi stabilit la începutul proiectului și nu va fi depășit. Nu putem oferi o cifră exactă încă de acum, pentru că prețul unui proiect depinde de mai multe aspecte, începând cu dimensiunea spațiului și până la materialele finale folosite. Amenajarea unui restaurant nu e un proces întocmai ieftin, pentru că trebuie îndeplinite anumite condiții și norme în continuă schimbare. Cu toate acestea, colaborarea cu o firmă de design interior îți garantează cel mai bun raport calitate-preț, iar la ESHO suntem ancorați în valoare – transformăm fiecare proiect în cel mai valoros proiect de-al nostru.
Am dressingul, toată mobila din dormitor inclusiv patul de la ESHO. Imaginile ar fi mai grăitoare, dar dacă ar fi sa descriu in cuvinte experiența mea cu echipa ESHO, as spune ca am avut norocul sa lucrez cu ei, dormitorul meu arată ca in hotelurile de lux iar dressingul meu nu poate fi mai funcțional de-atât. Mulțumesc frumos ESHO.
Ma bucur ca am avut ocazia sa colaborez cu echipa ESHO! Multumesc pentru tot ajutorul oferit! Am apreciat intotdeauna solutiile voastre bine gandite
Suntem super incantati de modul in care am colaborat cu aceasta echipa minunata! Produsul final este unul wow si ne reprezinta in totalitate! ESHO ne-a oferita atat solutii, dar si confortul dorit! Este minunat cand implicarea ta este mininizata la maxim!
Punctualitate, profesionalism si calitate-n de la proiectare pana la montaj! Daca vrei un raport calitate pret competitiv in piata, recomand cu incredere!
Firma ce stie sa-si respecte clientii si care te ajuta sa iti faci mobila asa cum ai nevoie, nu cum vor ei. Montatorii au avut grija sa iasa totul ca la carte si sa respecte planul de amplasare. Ii recomand cu mare placere!