Proiectare mobilier dormitor

Prima pagină > Mobilier la comanda > Proiectare mobilier dormitor

Proiectare mobilier dormitor

“Da, aș vrea să-mi fac mobilă de dormitor pe comandă. Dar nu e mai multă bătaie de cap? Nici nu știu de unde să încep. Plus, că sigur e mai scumpă.”

Parcă te și auzim cum te convingi că dormitoarele pe comandă nu sunt pentru tine.

De aceea, am apărut noi, ESHO.
Ca să îți luăm aceste griji de pe umeri. Dar, în aceeași măsură, și ca să transformăm visele în realitate. Abordăm orice proiect cu promisiunea viziunii și a eleganței. Livrăm întotdeauna peste așteptări. Suntem fascinați de confort. De ce nu am face acest lucru și pentru dormitorul tău?

Dormitoarele ESHO înseamnă mobilier făcut la comandă, personalizat la milimetru, în acord cu dimensiunile spațiului, stilul casei și personalitatea ta.

Îți aducem armonie în dormitor prin conturarea pieselor de mobilier potrivite spațiului tău; indiferent dacă este este generos sau mai cochet, dacă e dormitor pentru mansarda sau pentru garsoniere și apartamente-studio.

Serviciile noastre de consultanță și de proiectare mobilă personalizată de dormitor sunt sinonime cu inspirația și entuziasmul.

Cum lucrăm

Suntem profesioniști ai mobilei. De 25 de ani producem mobilă pentru piața din România. Rețeaua ESHO, însă, nu se oprește aici. Avem control asupra întregului lanț de producție al mobilei pe comandă, te ajutăm cu designeri talentați care te consiliază asupra celor mai recente trenduri ale pieței, avem furnizori ne asigură accesul accesorii care ne ajută să completăm tabloul confortului marca ESHO., standardul excepțional de calitate și o comunicare deschisă și eficientă cu tine.

 • Consultanță de proiectare

Noi credem că oricine are dreptul la mobilă pe măsură personalității sale. Materiale, design, culori. Vei economisi timp, bani și energie, pentru că am gândit totul cât mai accesibil, practic și eficient posibil. Te așteptăm la showroom: tu ne povestești în detaliu ce îți dorești, noi îți spunem cum putem realiza împreună o bucătărie de film.

 • Măsurători spațiu

Te ajutăm să stabilești planul spațiului, să efectuezi măsurătorile profesionale necesare și să observi din timp orice tip de condiționare tehnică, astfel încât dormitorul tău pe comandă să vină că turnat.

 • Proiectare dormitor

Proiectul de design este o soluție personalizată de configurație, materiale și funcționalități pentru mobilierul dormitorului tău. Producem atât mobilă modernă utilizând materiale și sisteme inovative cât și mobilă clasică din lemn masiv sau MDF.

Programează o întâlnire

În showroomul nostru beneficiezi de consultanță specializată. Ai la dispoziție o gamă variată de texturi și materiale: mătase, in, bumbac, poliester, piele ecologică.

Showroom Pipera

Showroom Cotroceni

Showroom Băneasa

Showroom Văcărești

Avantaje

 • Căutăm întotdeauna să livram peste așteptări

Lucrăm proactiv pentru că știm ca o mobilă bună de dormitor – fie ieftină sau scumpă – te transportă instantaneu acasă. Mobila noastră de dormitor e gândită în așa fel încât să contureze un cămin. Completăm, la fiecare pas, proiectul cu sugestii și cu soluțiile potrivite bugetului și gustului tău.

 • Te ajutăm să vizualizezi ce îți dorești

Plătind un serviciu de proiectare ai șansa să vezi cât de bune sunt ideile tale, înainte că producția să fie demarată. Poți verifica din start fezabilitatea ideilor cu ajutorul programelor de design folosite de echipa noastră. Schițele și simulările sunt gata în câteva zile, pe când modificările asupra mobilierului pot fi anevoioase și costisitoare. Obții astfel o mai bună gestionare a timpului și a bugetului tău.

 • Lucrăm sofisticat și complet

Îți asigurăm consultanță specializată în alegerea pieselor de mobilier și a obiectelor decorative, în alegerea culorilor și texturilor, realizare mood board, realizarea planului de iluminat, bugetare. Inspirație, confort și eficiență – da, toate deodată. Punem preț pe confort elegant, iar seturile de mobilă de dormitor ESHO implică, în egală măsură, cunoaștere științifică și artistică.

 • La cheie înseamnă călătoria de la preț la valoare

Încercăm, în fiecare zi, prin produsele și serviciile pe care le oferim, să îmbunătățim și să înfrumusețăm viața familiilor clienților noștri, prin găsirea celor mai potrivite soluții de amenajare, de proiectare sau de montaj.  Cu ajutorul specialiștilor noștri vei ști ce alegeri să faci. Lipsa timpului și dificultate în alegerea materialelor potrivite pentru mobilă în bugetul și în timpul alocat acesteia nu vor fi probleme de care te vei lovi.

 • Responsabilitatea completă e la noi, bucuria absolută e la tine

Comunicarea ulterioară procesului de planificare o facem noi. Coordonăm cu acuratețe procesul de fabricare a mobilei tale de dormitor direct în fabrica noastră. Ne asigurăm că fiecare tâmplar îți va înțelege dorințele. Suntem capabili să generăm planuri rapide și soluții valide, bazate pe expertiza noastră de 25 de ani, în orice situație imprevizibilă, astfel încât tu să te bucuri cu adevărat de frumoasa călătorie a mobilării casei tale fix așa cum îți dorești.

Etape

Indiferent de stilul de mobilă de dormitor ales – fie că vrei pat cu tablie, dormitor alb sau gri, fie din pal, din PVC sau din lemn – parcurgem alături de ține procesul transformării sale, de la idee la realitate. Facem mobilă bună din 2005, iar soluțiile noastre premium sunt inspirate de bun-gust, indiferent de bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Discutăm și măsurăm profesional

Înțelegem, într-o întâlnire face-to-face, ce îți dorești și măsurăm profesional spațiul, notând condiționările posibile.

Proiectăm 3D

Realizăm o simulare 3D a mobilei de dormitor și schițe plane în care integrăm module de mobilier, luminile de ambient și eventualele accesorii.

Recomandăm și venim cu soluții

În simulare, folosim soluțiile cele mai potrivite gustului, spațiului și bugetului tău.

Modificăm și ajustăm

Trecem împreună prin proiect și efectuăm modificări dacă este cazul. Vrem să fii 100% fermecat de propunerea noastră.

Intrăm în producție

Odată ce îți dai ok-ul și avem varianta finală a proiectului, acesta pleacă la departamentul tehnic care asigură procesarea corectă a proiectului de în fabrică.

Producția în fabrică

 • Comanda fermă

Ce înseamnă comandă fermă? Dacă te decizi să mergi mai departe alături de noi și să producem noi mobilă, semnăm un contract cadru de producție. Putem începe producția doar în baza contractului și după plata unui avans de 50% din valoarea proiectului de dormitor. După confirmarea plății, proiectul va fi trimis în fabrica noastră pentru a obține Bun de Producție.

 • Bun de producție

Proiectul tehnic este înregistrat în fluxul de productie al fabricii. Odată înregistrat, primim Bun de Producție, aceasta fiind data de la care setăm termenul estimativ de livrare. De obicei, producem bucătăriile în 8-10 săptămâni, ulterior trecând la montaj.

 • Factura finală

Cu minimum 5 zile înainte de termenul de livrare de la fabrică, emitem către tine factura finală de 50% din valoarea proiectului. Putem respecta termenul de livrare dacă plata se efectuează în fereastra de timp înscrisă pe factură.

 • Cât costă o mobilă de dormitor la comandă?

Costul unui dormitor realizat la comandă poate fi influențat de mai multe variabile:

 1. Stilul, finisajele, electrocasnicele pentru care ai optat
 2. Existența unor limitări tehnice sau de spațiu
 3. Implicarea unei echipe de designeri sau nu
 4. Existența unor relații bine consolidate dintre producător și furnizori
 5. Producția mobilei este făcută de cel cu care lucrezi sau la rândul lui externalizează

Proiecte

Slide Mobila Dormitor Slide Mobila Dormitor Slide Mobila Dormitor Slide Mobila Dormitor Slide Mobila Dormitor Slide Mobila Dormitor Slide Mobila Dormitor Slide Mobila Dormitor Slide Mobila Dormitor Slide Mobila Dormitor

Echipa

Amenajarea unei locuințe reprezintă pentru clienții noștri de multe ori o reală provocare. Dificultățile cu care se confruntă sunt reale și de multe ori copleșitoare și se întind de la lipsa timpului la greutatea găsirii și managerierea echipelor care să pună în practică proiectul de amenajare.

Conștienți fiind de aceste provocări, am creat ESHO, one-stop-shop-ul celor care vor o amenajare interioară la cheie, ancorată în eleganță și soluții premium. De la vizionare spațiu, consultanță în design interior și până la ofertare de produse producție și amenajări interioare complete, incluzând aici proiectare de mobilă și servicii de zugrăvit, montat gresie faianță, montat profile decorative, te ajutăm să-ți faci dintr-o casă, un cămin.

Testimoniale