Proiectare mobila

Prima pagină > Mobilier la comanda > Proiectare mobila

Proiectare mobila

Un serviciu complet de design interior apare ca o fuziune între mai multe elemente și practici, pentru ca rezultatul final obținut să fie pe măsura așteptărilor tale. Proiectarea mobilei la comandă este un element-cheie în această fuziune, pentru că îți permite atât ție, cât și designer-ului interior să aibă o viziune asupra a cum va arăta rezultatul.

Proiectarea mobilierului la comandă îmbină mai multe servicii, de la schițe și până la simulări digitale, pentru ca piesele de mobilier să capete forma, culoarea și esteticul pe care le-ai visat.

Servicii

Indiferent dacă ai nevoie de design interior pentru întreg apartamentul sau vrei servicii punctuale, în care să ne ocupăm de amenajarea interioară pentru baie, living, bucătărie sau dormitor, ESHO îți oferă soluții complete în ceea ce privește: 

^ Proiectare mobilier bucătărie

Îți aducem armonie în bucătărie prin conturarea pieselor de mobilier potrivite spațiului tău; indiferent dacă bucătăria ta e mare sau mică, dacă e open-space sau nu, proiectăm mobilierul care să se potrivească. Proiectăm în softuri moderne configurații pe care mai apoi le transformăm în realitate, totul bine definit de dorințele tale estetice și buget.

X

^ Proiectare mobilier dormitor

Mobilierul de dormitor trebuie să fie contureze un spațiu intim, familiar și confortabil. Proiectarea mobilierului de dormitor vine ca un prim-pas înspre a-ți contura un spațiu sigur, în care să te odihnești și te simți acasă. Indiferent de stilurile pentru care vei opta, ne vom asigura ca dormitorul tău e acel safe space de care ai nevoie.

X

^ Proiectare mobilier living

Proiectarea 3D a mobilierului pentru living e punctul de plecare către o transformare completă, totul fondat în viziune și estetică; îi oferim livingului tău o nouă față, integrată în dorințele tale și realizată prin serviciile noastre premium. Indiferent dacă vrei să îți îmbraci livingul într-un stil modern, clasic, contemporan, mobilierul reprezintă nota finală care oferă întregii încăperi sens.

X

^ Proiectare mobilier comercial

Indiferent dacă vrei să mobilezi o cafenea, un restaurant sau un alt spațiu comercial, îți oferim soluții complexe pentru probleme complexe: îți înrădăcinăm spațiul în eleganță, bun-gust, dar mai ales în funcționalitate. Mobilierul pentru spațiile comerciale trebuie să satisfacă nu doar nevoile tale, ci și pe cele ale oamenilor din jurul tău. Ne asigurăm împreună de confortul vostru.

X

Avantaje

Folosim aceasta intrebare pentru a targeta aceste cautari dar si pentru a creste relevanta paginii pe topicul principal. Aici putem face un artificiu si sa vorbim din unghiul ESHO – Ce inseamna design interior by ESHO. Ce facem diferit? De ce sa aleaga clientii ESHO etc.

Suntem din 2005 one-stop-shop-ul favorit al celor care își doresc o amenajare completă, la cheie, al celor care fie vor să își transforme viziunea în realitate, fie vor să o găsească.

La ESHO, proiectăm și producem mobilier pentru oameni: conturăm atât piese fundamentate pe viziuni estetice, cât și ancorate în funcționalitate. Îmbinăm aspectul elegant cu capacitățile practice ale mobilierului, astfel ca mobilierul tău să răspundă nevoilor și dorințelor tale. ESHO nu proiectează mobilier care doar umple spațiul. ESHO proiectează și produce mobilier care definește spațiul.

De ce să alegi serviciile de proiectare mobilier by ESHO?

Suntem definiți de dorința de a transforma orice casă în acasă și orice spațiu în Spațiul la care ai visat. Toate acestea în bugetul de care dispui – alcătuim împreună planuri eficiente pentru a găsi soluțiile optime pentru tine. Iar dacă plătești un serviciu de proiectare, ai posibilitatea să vezi totul într-o realitate simulată, fără ca producția să fie demarată, astfel încât vei putea modifica ce crezi că se poate face mai bine.

Cea mai valoroasă resursă rămâne timpul – designerii de interior ESHO îți oferă schițele și simulările realiste în cel mai scurt timp posibil, pentru ca viziunea ta să capete contur cât mai repede.

Apelând la un serviciu de proiectare mobilier, facilitezi comunicarea între tine și experții care vor realiza mobila; proiectanții vorbesc pe aceeași limbă cu cei care vor demara producția pieselor de mobilier, pentru că știe limbajul de specialitate și reușește să descrie cât mai realist dorințele tale tâmplarilor.

Etape

Pentru ca serviciile de proiectare mobilier pe care le oferim să fie pe măsura așteptărilor tale, alegem să fim transparenți și să îți prezentăm etapele colaborării noastre:

Pentru început, proiectanții vor veni să vadă spațiul.

Proiectanții ESHO vor veni să vadă spațiul pe care vrei să îl mobilezi. Discutăm despre mobilierul pe care ți-l dorești, vorbim despre stiluri, culori și texturi și facem măsurătorile necesare.

Se face o schiță clasică

Proiectanții ESHO vor face o schiță clasică, pe hârtie, pe baza căreia veți discuta; asta este o privire în avans asupra simulării realiste care urmează.

Se realizează o simulare realistă

Când schița propusă de proiectanții ESHO îți este pe plac, aceștia folosesc softuri de proiectare pentru ca tu să ai parte de o simulare realistă, 1:1 cu spațiul tău concret. În această etapă vei putea vedea mobilierul care îți va umple spațiul, proporțiile exacte, dar și rapoarte precise cu informații tehnice – consum de materiale, tăieturi, alte specificații legate de buget, dacă e cazul.

Producem mobilierul

După ce ești cu adevărat mulțumit de rezultat, trecem la treabă și producem în fabrică mobilierul la care ai visat.

Proiecte

Slide Mobila bucatarie Slide Mobila dormitor Slide Mobila Bucatarie Slide Mobila living Slide mobila dormitor Slide Mobila dormitor Slide Mobila dulap Slide Mobila Dormitor Slide Mobila dressing Slide Mobila dulap

Echipa

ESHO reunește specialiști în design interior cu experiență vastă în spate; spațiile pe care le-am mobilat vorbesc de la sine, fiind locuri în care oamenii se simt bine; ne concentrăm asupra unei eleganțe confortabile, de aceea conturăm spații care, pe lângă dimensiunea funcțională, practică, sunt definite de viziune estetică, bun-gust și familiaritate.

Suntem definiți de calitate și soluții premium: echipa noastră e formată din cei mai buni oameni, iar materialele și tehnicile pe care le folosim sunt moderne și adaptate nevoilor tale. Ne îmbunătățim constant pentru a putea răspunde cât mai bine cerințelor clienților noștri.

Proiectăm mobilier care să ducă la maximum potențialul spațiului tău: să îl transforme într-unul elegant, intim, familiar, să aibă acel ceva pe care ți-l dorești. Indiferent de stilul de mobilier pe care ți-l dorești, echipa ESHO nu vrea doar să îți atingă așteptările. Vrea să le întreacă.

Testimoniale