Proiectare mobilier HoReCa

Prima pagină > Mobilier la comanda > Proiectare mobilier HoReCa

Proiectare mobilier HoReCa

Nimic nu se compară cu sentimentul că ai reușit să găsești vibe-ul potrivit pentru hotelul sau restaurantul tău. De la modul în care este setat barul, scăldat de o mare de lumini ca o scenă strălucitoare și până la subtilele accente calde ce par să se estompeze de printre rafturile comodelor – detaliile alese strategic sunt sufletul unei amenajări HoReCa. Știm ce înseamnă să cauți neobosit acel element care aduce magie și care face diferența între un review de o stea și un client care revine la tine pentru că s-a simțit bine. Facem mobilier pe comandă pentru restaurante, săli de așteptare și de conferințe, amfiteatre, săli de curs, teatre.

Cum lucrăm

 • Consultanță de proiectare

În HoReCa, fiecare detaliu contează, iar mobilierul este esența unei amenajări reușite pentru hoteluri și restaurante. Amintește-ți de plângerile clienților nemulțumiți și vei înțelege cât de importantă este mobila de calitate. Noi suntem aici pentru a-ți oferi mobilă pe comandă care să reflecte personalitatea ta și să îndeplinească toate cerințele tale specifice. Cu experiența noastră în producție, montaj și design, suntem pregătiți să creăm cele mai bune variante de mobilier personalizat pentru tine!

Colaborăm 100% cu tine pentru a obține rezultatele dorite. Avem abilitatea de a lucra în echipă cu arhitecți și ingineri pentru a realiza proiectul perfect. Astfel, economisești timp, bani și energie, deoarece punem totul la punct într-un mod accesibil, practic și eficient. Te invităm să ne vizitezi showroom-ul, unde poți să ne povestești în detaliu ce îți dorești. Noi îți vom oferi soluții personalizate și te vom ghida în fiecare pas al procesului.

Crede-ne, mobilierul pe comandă nu este doar un vis în segmentul HoReCa. Este posibil să ai mobilă care să se potrivească perfect cu personalitatea ta și cu nevoile afacerii tale. Lasă-ne să transformăm visul tău în realitate. Hai să discutăm și să găsim împreună cea mai bună soluție pentru tine și să creăm un spațiu unic și atrăgător pentru clienții tăi.

 • Măsurători spațiu

Un pas esențial – măsurătorile. Suntem aici să te sprijinim în stabilirea planului spațiului, asigurându-ne că nu ratăm niciun detaliu și obținem încadrarea perfectă. Avem în vedere toate condiționările posibile și discutăm așteptările tale referitoare la mobila ta și cum se va integra în conceptul general.

În industria HoReCa, fiecare centimetru contează și noi înțelegem importanța maximizării eficienței și a funcționalității spațiului tău. Fie că ai un hotel sau un restaurant, mobilierul personalizat pe comandă este cheia pentru a crea o atmosferă plăcută și captivantă pentru clienții tăi.

 • Proiectare mobilă HoReCa

Deși există standarde de calitate pe care mobilierul HoReCa trebuie să le îndeplinească, personalizarea este esențială pentru a atrage și fideliza clienții. În proiectul nostru de design special pentru tine, punem accentul pe soluții personalizate în ceea ce privește configurația, materialele și funcționalitățile mobilierului.

Unul dintre avantajele colaborării noastre constă în posibilitatea de a testa și explora diferite abordări. Îți oferim oportunitatea de a-ți răspunde la întrebări legate de decorațiuni, combinații de culori și finisaje. În cazul în care identificăm alternative mai eficiente, suntem aici să ți le recomandăm.

Ne implicăm activ în procesul de design, ascultând cu atenție dorințele și preferințele tale. În acest pas crucial, ideile tale devin mai aproape de a prinde viață în realitate. Echipa noastră de specialiști în design și producție îți oferă expertiză și sfaturi pentru a-ți asigura că mobilierul HoReCa personalizat se încadrează perfect în stilul și necesitățile afacerii tale.

Programează o întâlnire

În showroomul nostru beneficiezi de consultanță specializată. Ai la dispoziție texturi, materiale, corpuri de mobilier si camere deja amenajate cu mobilă ESHO! 

Showroom Pipera

Showroom Cotroceni

Showroom Băneasa

Showroom Văcărești

Avantaje

 • Căutăm întotdeauna să livrăm peste așteptări

De ce? E simplu. Nu știm să lucrăm altfel decât să acordăm atenție dorințelor tale. Deoarece realizăm design la cheie, putem nu doar să te consiliem în detaliu – de la cum trebuie să arate picioarele mobilei de baie sau mânerele – și până la bugetare și integrarea aplicațiilor smart.

 • Te ajutăm să vizualizezi ce îți dorești

Ne place când vii cu temele făcute și știi exact ce îți dorești. Pentru noi este o plăcere să îți transpunem visele într-o randare realistă. Facem împreună schițele și simulările, discutăm și dezbatem, îți facem recomandări avizate venite de la echipa noastră de specialiști în design și producție. Cu ajutorul acestui test-drive al mobilei –  vizualizarea 3D –  te ajutăm să obții astfel o mai bună gestionare a timpului și a bugetului tău.

 • Lucrăm sofisticat și complet

Pentru a face față presiunilor traiului de zi cu zi în industria HoReCa, ne dedicăm să-ți oferim o experiență pe masura obiectivelor tale. Îți oferim posibilitatea să te răsfeți într-un spațiu de lux, unde mobila pe comandă joacă un rol vital în crearea efectelor magice pe care le cauți. Mobila ESHO pentru HoReCa nu este doar o simplă alegere estetică, ci o combinație perfectă între cunoștințele științifice și artistice. Ne asigurăm că fiecare detaliu este atent studiat și nu este lăsat la voia întâmplării.

Transmitem un vibe contagios și invizibil întregii locații, creând un ambient intuitiv care încântă și atrage oaspeții. Fiecare piesă de mobilier este concepută cu precizie și pasiune, pentru a se integra perfect în conceptul tău HoReCa și pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate.

 • La cheie înseamnă călătoria de la preț la valoare

Cu sprijinul experților noștri, vei face alegerile potrivite. Îți garantăm consultanță specializată în selecția pieselor de mobilier și a obiectelor decorative, în alegerea culorilor și texturilor, în crearea unui mood board inspirațional și în combinarea culorilor.. Vei beneficia de un plan de iluminat bine gândit și de o gestionare eficientă a bugetului. Inspiră-te, bucură-te de confort și obține eficiență. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la lipsa de timp sau dificultatea în alegerea materialelor potrivite pentru mobilier, având în vedere bugetul și restricțiile de timp.

 • Responsabilitatea completă este asumată de noi, iar bucuria absolută este a ta

Fără costuri ascunse, fără discuții cu furnizorii, fără deșeuri și fără posibile daune, fără drumuri obositoare, fără surprize neplăcute. Din momentul în care începem colaborarea, toate cele de mai sus sunt transferate către echipa noastră. În plus, controlăm la milimetru întregul lanț de producție, ceea ce ne dă posibilitatea să venim cu soluții rapide și eficiente pentru orice provocare apărută.

Etape

Etapa de proiectare este partea în care lucrăm împreună. Mobila pe comandă înseamnă că ascultăm cu atenție ce îți dorești și transpunem tehnic și estetic aceste dorințe. Te ajutăm să iei decizii inspirate vizual, astfel încât să fragmentăm cât mai puțin linia mobilierului. Cum să arate corpurile, ce culoare să aibă mobilierul. Decidem împreună morfologia corpurilor, materialele, funcționalitățile și particularitățile. Decidem materialele și finisajele. Alegem accesoriile suplimentare.

Discutăm și măsurăm profesional

Înțelegem, într-o întâlnire face-to-face, ce îți dorești și măsurăm profesional spațiul, notând condiționările posibile.

Proiectăm 3D

Realizăm o simulare 3D a mobilei de HoReCA și schițe plane în care integrăm module de mobilier, luminile de ambient și eventualele accesorii.

Recomandăm și venim cu soluții

În simulare, folosim soluțiile cele mai potrivite gustului, spațiului și bugetului tău.

Modificăm și ajustăm

Trecem împreună prin proiect și efectuăm modificări dacă este cazul. Vrem să fii 100% fermecat de propunerea noastră.

Intrăm în producție

Odată ce îți dai ok-ul și avem varianta finală a proiectului, acesta pleacă la departamentul tehnic care asigură procesarea corectă a proiectului în fabrică.

Producția în fabrică

 • Comanda fermă

Ce înseamnă comandă fermă? Dacă te decizi să mergi mai departe alături de noi și să producem noi mobila, semnăm un contract cadru de producție. Putem începe producția doar în baza contractului și după plata unui avans de 65% din valoarea proiectului de HoReCa. După confirmarea plății, proiectul va fi trimis în fabrica noastră pentru a obține Bun de producție.

 • Bun de producție

Proiectul tehnic este înregistrat în fluxul de producție al fabricii. Odată înregistrat, primim Bun de Producție, aceasta fiind data de la care setăm termenul estimativ de livrare. De obicei, producem mobilierul în 8-10 săptămâni, ulterior trecând la montaj.

 • Factura finală

Cu minimum 5 zile înainte de termenul de livrare de la fabrică, emitem către tine factura finală de 35% din valoarea proiectului. Putem respecta termenul de livrare dacă plata se efectuează în fereastra de timp înscrisă pe factură.

 • Cat costa mobila pentru HoReCa facută pe comandă

Mobila la comandă nu are un preț fix, iar costurile depind așadar de numeroși factori. În primul rând, mobilierul realizat pe comandă presupune ca mobila să fie creată și personalizată în funcție de nevoile și de preferințele tale, așadar, acest aspect va influența prețul. Cu toate acestea, în prețul pe care îl plătești firmei producătoare de mobilă este inclusă consilierea din partea specialiștilor și proiectarea 3D pentru a vedea cum ar arăta produsul final. În al doilea rând, designul pe care îl poți realiza cu ajutorul unei firme producătoare de mobilă este unul superior variantelor mass market.

În general, firmele producătoare au o gamă largă de materiale, finisaje, culori și concepte din care poți alege și îți poți personaliza astfel mobila după bunul plac.

 • Când să optez pentru mobila HoReCa pe comandă?

Cu mobilierul pe comandă, poți depăși cu succes provocările legate de spațiu. Indiferent cât de mică este suprafața camerei tale, mobilierul de baie realizat pe comandă elimină „spațiile moarte” și optimizează perfect fiecare colțișor. Acesta este unul dintre avantajele mobilierului realizat pe comandă: optimizarea perfectă a spațiului de care dispui. Așadar, unul dintre răspunsuri ar fi atunci când spațiul de care dispui nu suportă soluții mass-market.

Descoperă beneficiile mobilierului pe comandă pentru industria HoReCa! Fie că ai nevoie de mobilier personalizat pentru spațiul tău de restaurant, hotel sau cafenea, noi suntem aici să te ajutăm.

Proiecte

Slide Mobila HoReCa Slide Mobila HoReCa Slide Mobila HoReCa Slide Mobila HoReCa Slide Mobila HoReCa Slide Mobila HoReCa

Echipa

Ca să faci mobilă ai nevoie de meșteri buni. Ca să faci mobilier pentru acasă ai nevoie de o echipă care lucrează sinergic și se conectează cu tine. Hai să faci cunoștință cu echipa ESHO, cea responsabilă de magia confortului tău.

Testimoniale