Design interior comercial

Prima pagină > Design interior > Design interior comercial

Design interior comercial

Ancorați în estetică desăvârșită și bun-gust, suntem one-stop-shop-ul favorit al celor care își doresc o amenajare completă, la cheie. Materializăm viziuni și oferim soluții premium încă din 2005, iar spațiile pe care le amenajăm devin povești.

Credem în puterea emoției. Conturăm spații rezidențiale care să inspire, să atragă, să înglobeze un arsenal de simțiri – credem în spațiul care îți schimbă starea. Indiferent dacă vorbim despre design de interior comercial, design Interior birouri, amenajare spații comerciale, creăm fuziuni între cum arată și cum se simte spațiul – ne dizolvăm pe deplin în confortul elegant, iar spațiile rezidențiale pe care le amenajăm pleacă de la câteva coordonate: te învăluiesc, te apară, îți oferă siguranța și esteticul desăvârșit, iar rezultatul?

Spații care arată bine pentru că se simt bine. Bucuria spațiului. Prin calitatea lui de a-ți schimba starea, spațiul se modifică la rangul de artă care creează fascinație.

Servicii

De la case și apartamente până la saloane de înfrumusețare și farmacii, naștem spații care să oglindească personalități și care să genereze emoții. ESHO oferă soluții moderne, fundamentate pe tehnici premium, indiferent dacă îți dorești design interior spatii comerciale, amenajare de interior birouri sau design de interior comercial:

^ Consultanță

Suntem alături de tine încă de dinainte să începem. Oferim consultanță pentru ca mai apoi să întocmim proiectul de design interior împreună, iar tu să știi exact care sunt problemele pe care vrei să le rezolvăm.

X

^ Proiectare 2D & 3D

Pentru ca tu să vezi cum va arăta spațiul tău înainte de începerea lucrărilor și să poți vedea dacă ți se potrivește întru totul sau vrei să faci alte modificări.

X

^ Proiectare de mobilier

ESHO este și o firmă producătoare de mobilă, astfel că putem lucra împreună la designul viitoarelor tale piese de mobilier și ne asigurăm că ele se încadrează în peisajul unitar pe care l-am creat.

X

^ Decorare

Pentru ca spațiul tău să fie un tot unitar, ESHO se ocupă și de aspectele care țin de montajul gresiei, faianței, parchetului, dar și de decorarea finală, pentru ca ție să nu îți rămână decât să te bucuri de spațiu, fără alte griji.

X

^ Coordonare lucrări

Echipa de designeri și experți Esho e alături de tine de la idee și până la rezultat, ceea ce înseamnă că vom lucra împreună și pentru a proiecta planurile electrice și de instalații.

X

One-stop-shop

Echipa

ESHO are înglobat și un studio de design interior, care, din 2005, e descris de un atribut principal: calitatea desăvârșită, fără compromisuri. Suntem definiți de lucrurile bine făcute, ancorate în eleganță și confort fascinant. Echipa noastră e formată din experți cu ani de experiență în domeniu, care se lasă descriși de flexibilitate și soluții premium. Ne adaptăm astfel încât rezultatul final să fie chiar mai bun decât cel la care te-ai așteptat și ne îmbunătățim constant tehnicile de lucru pentru a oferi un produs excepțional.

Serviciile de design interior oferite de designerii de interior ESHO au ca atribute viziunea estetică, funcționalitatea și aspectele tehnice. În toate cele trei domenii, ESHO îți propune o echipă de profesioniști care are același obiectiv ca tine: să te simți bine într-un spațiu care arată bine. Ne fundamentăm activitatea pe soluții premium și tehnici moderne, iar fascinația noastră? Rezultatul complet, totul unitar, care spune povești și nimic mai puțin.

Etape

Credem în puterea transparenței, de aceea e important ca tu să știi ce etape vom parcurge împreună. În funcție de spațiul tău, aceste etape pot varia, însă ele sunt doar punctul de pornire în discuția noastră:

Pentru început, are loc discuția inițială.

Povestim despre modul de lucru al designerilor de interior ESHO, îți prezentăm proiectele anterioare și îți arătăm modele de produse și stiluri, ca să ne spui ce ți s-ar potrivi.

Deplasarea la spațiul beneficiarului

După ce ne-am cunoscut și vorbim pe aceeași limbă, urmează deplasarea la spațiul pe care vrei să îl amenajezi. Aici cunoaștem spațiul și caracteristicile sale și tu ne vorbești despre stilul tău de viață, nevoile și preferințele pe care le ai.

Urmează realizarea releveului

Este etapa în care efectuăm măsurători. Ele sunt, ulterior, transpuse în cele mai moderne softuri de design interior. După acest pas, ne spui ce părere ai și vedem clar în ce direcție se va duce spațiul tău. Discutăm despre funcționalități, definim clar stilul de amenajare și îți prezentăm finisajele, materialele, gama de produse. În final, vorbim despre buget.

Prezentarea proiectului 3D

După ce aceste aspecte sunt clarificate, are loc prezentarea proiectului tridimensional. Imaginile fotorealiste îți vor permite să ai o imagine clară asupra amenajării interioare. Îți arătăm mostre de finisaje și textile, după care îți arătăm varianta finală de proiectare, cu date tehnice specifice (dimensiuni și alte specificații).

Stabilim oferta financiară

Când ești complet mulțumit de proiectul de design interior, stabilim oferta financiară pentru implementarea proiectului, schițe tehnice, planuri de instalații etc. Și de aici până la materializarea spațiului remarcabil la care ai visat nu mai e mult.

Proiecte

Slide Complex Sportiv
Abu Dhabi
Slide Showroom
Delta City
Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria Slide Hotel Tyrol Austria Slide Showroom
Delta City
Slide Showroom
Delta City
Slide Showroom
Delta City
Slide Showroom
Delta City
Slide Showroom
Cortina Academy

Întrebări Frecvente

Claritatea generează fascinație. Pentru noi e important ca tu să înțelegi procesul pe care îl vom parcurge împreună, de aceea îți răspundem la cele mai întâlnite întrebări legate de amenajările spații comerciale:

Cât durează proiectul?

Durata proiectului de design interior variază în funcție de spațiul pe care vrei să îl amenajezi. Timpul aproximativ pentru faza de proiectare a unui spațiu de 200 mp este cuprins între două săptămâni și o lună. Cu cât spațiul pe care vrei să îl amenajezi este mai extins, cu atât va fi mai îndelungat timpul de realizare a proiectului.

Pot face modificări?

Schița și proiectul inițial pot fi modificate până când ești ferm convins că rezultatul corespunde așteptărilor tale. Dar suntem încrezători să spunem că nu o să fie nevoie de modificări, pentru că te vom înțelege de la bun început, astfel că rezultatul va fi conform dorințelor tale.

Cât costa un proiect de design interior pentru un spațiu comercial?

Banii sunt importanți, de aceea suntem cât se poate de transparenți în ceea ce privește bugetul de care vei avea nevoie. Cu toate acestea, răspunsul potrivit este depinde. Prețul final al unui proiect de design interior depinde de mulți factori: dimensiunea spațiului, tipul de mobilier pentru care optezi, dar și finisajele, textilele și decorațiunile.

Fiecare proiect de design pentru spațiu comercial by ESHO este diferit, bugetele fiind și ele diferite; cu toate acestea, oricine are dreptul să se simtă la locul lui în spațiul pe care îl deține, așa că vom găsi împreună pachetul potrivit ție, nevoilor și bugetului tău.

Cu ce furnizori colaborați?

Colaborăm cu cei mai buni furnizori de pe piață, care rezonează cu tine și vor să îți transforme viziunea în realitate. Tehnicile și produsele cu care lucrăm sunt îmbunătățite constant, astfel ca tu să fii mereu mulțumit. Amenajăm spații care fascinează și nimic mai puțin.

Eu ce am de făcut? Caut constructori, trebuie să ajut și eu?

După ce proiectul de design interior este finalizat și urmează implementarea, tu nu ai nimic de făcut. Ne vom ocupa de tot, până și de curățenia și aruncarea deșeurilor care rămân în urma amenajării.

Ție nu îți rămâne decât să vii într-o casă complet amenajată, în care până și pernele decorative sunt frumos așezate pe canapea, iar spațiul e bine-definit și creează, în sfârșit, o poveste.

Merită să apelez la un serviciu de design interior?

De ce nu pot face totul singur? Știm sigur că poți, însă întrebarea ar trebui să fie: Merită să fac totul singur? Când decizi să pleci pe drumul amenajării interioare de unul singur, vei pierde mult timp, care e prea prețios pentru a fi pierdut.

Poate ai crede că e mai avantajos financiar, însă un designer de interior știe care sunt nevoile tale și găsește furnizorii care oferă produsele cele mai bune în acel buget.

Făcând totul de unul singur, s-ar putea să pierzi mai mulți bani decât ai câștiga, pentru că nu ai garanția că ai ales oferta cea mai bună. Un studio de design interior îți oferă direcție, iar amenajarea interioară va fi completă, unitară, cu sens, nu va fi făcută pe bucăți.

Testimoniale